1

ceza, sagopa kajmer, sansar salvo, kolera gibi yerli rap sanatçılarımız ile 50 cent, eminem gibi yabancı rap sanatçılarını biliyor ve dinliyorum.

0

rap söyleyenlerden tanıdıklarım; contra, sagopa kajmer, old g, gazapizm, ceza, kolera radikal pala sancak yener çevik norm ender ezhel ayben taladro sehabe ege çubukçu sansar anıl piyancı hayalperest hidra killa hakan allame ogeday grup reyting tepki batuhan esmer cartel medusa massaka deniz gürzumar erman ender beta hüseyin karadayı mustafa ak toprak kardeşler giyotin alper ayyıldız norton erhan gündem bela arsız bela fundyy tripkolik dj ateş

0

rap müzik türü ile en basından beri uğrasan ceza ve sagopa vardır. bundan sonra oldukca basarılı insanlar piyasaya cıkmıştır. bunlardan bir kacı gazapizim,hidra,allame,no1,sancak,taladro,sansar salvo gibi önemli kisiler yetişmistir. bu saydıgım sanatcılar suanda ülkemizde yayında olan bir cok diziye, mesela cukur ve avlu gibi dizilere müzik yazmıs ve seslendirmistir. oldukca basarılı insanlar vardır,bu dalla uğrasan.

0

eskilerden hayki ve yas vardı. medusa, sagopa, kolera, ayben, ceza...