0

yeni havaalanı ülke ekonomisi için büyük bir icraat tabi bitmesi lazım tam bittiğinde 200 binden fazla kişinin çalışacağı söyleniyor bu daha az bir rakam değil çünkü işsizlik için böyle projelerin yapılması iyidir ayriyeten bu havaalanı ülke ekonomisi için çok büyük getirisi olan bir proje olacak her şeyin hayırlısı olsun.

1

istanbuldaki 3.havalimanı isminden dolayi bile güzel iyi uçuslar olacagini ve istanbul un trafiginin zamanla azalacagina inaniyorum cok iyi bir calisma benxe devamida gelir insallah ;)

1

atatürk havalimanı artık yolculara yetmiyordu ve hükümetimiz bir çare bulmak için istanbul havalimanını inşa ettiler. istanbul havalimanı çok büyük diyorlar ve çok sayıda uçak kalıp inecekmiş. şu an için atatürk havalimanı faaliyetini sürdürüyor 1 ocak itibariyle tamamen istanbul havalimanı geçilecekmiş. vatana millete hayır olsun.

2

havalimanını kullanırsam güzel olacak ama hiç uçakla işimiz yok.

1

ben isminide beğendim , herkes ismini farklı istiyordu , bu tamda ortası olmuş , görsel olarak çok güzel çok büyük bir yer , vatana millete devlete ülkeye hayırlı uğurlu olsun :)

1

çekten devasa büyüklüğünde o kadar büyük ki o kadar güzel ki anlatamam dünyada en büyük havalimanıymış ama gerekli miydi bilmiyorum