0

seçimler de insanlar birbirlerini kırıyolar, bi ton para harcıyor ve mali açıdan ülkemiz yiıpranıyo hep.bu harcanan paralar vakıflara, şehit yakınlarına, gazilere,yetim ve kimsesizlere harcansa, ülkemizde ki adalet biraz biraz sağlanmış olur.bu insanların günahı ne ki kıt kanaat geçiniyolar?.ne günah işlediler ki cezası bu?. başımızın üstünde yeri olan bu güzel insanlara el uzatmalıyız, seçimlerin gelip geçici olduğunu unutmamalıyız çünkü o kadar seçimlere para harcıyoruz ama bu insanlardan da oy istiyoruz, bu çok çelişkili bir durum.mantığa aykırı davranmamalıyız, gönlümüz rahat etsin yeter de artar.

0

evet aslında yapılmalı zaten seçim için yapılan o kadar masraf, o kadar konuşma boşar. bu millet bir konuşmayla tercihini değiştirmez. bir partinin genel başkanı veya milletvekil adayı geliyor bir şehre, gelen kişi için dinlemek isteyen halk zaten o partiye gönül vermiş insanlar, hiç gördünüz mü x partisini destekleyen, gönül veren bir kişi y partisinin mitingine giden gördünüz mü? onun için boşa masraf yapılıyor eski zamanlarda trt de seçim zamanında partilerin genel başkanı çıkıp seçimle ilgili tek tek çıkıp konuşurdu, şimdide böyle birşey yapabilirler.

0

bencede daha iyi olurdu.çünkü etrafta onca ihtiyaç sahibi varken seçimlerde çok fazla para harcanıyor.onun yerine muhtaçlara verilmesi daha iyi ve faydalı olacağını düşünüyorum.

0

haklısın. zaten insanlar kime oy verecekse veriyor. astıkları parti bayraklarının yaptıkları reklamların buna pek bir katkısı olduğunu düşünmüyorum. ailesi olmayan çocuklara harcansa onlar için bir gelecek hazırlansa bu parayla çok daha güzel bir ülke olabilirdik.

0

olur kardeşim de yaparlar mı hiç. keşke yapsalardi.