0

kadın erkek eşitse iş yerlerinde neden kolay işler kadınlara veriliyor? onlar da erkeklerle aynı işleri yapsınlar? yeri geldi mi ama biz eşitiz demeyi biliyorsunuz ama. eve alışveriş yaparsın erkek taşır. niye kadınlar narinmiş, hani eşittik. iş yapmak oldu mu biz nariniz yemek oldumu en iyisini yeriz. gezmek oldu mu en iyisini gezeriz. bırakın bu eşitlik ayaklarını. sizin eşitliğiniz erkekleri sömürmekten öte bir şey değil

0

eşitlik yok iki cinsinde yapabilecekleri farklı şeyler vücut yapıları farklı düşünceleri farklı

0

kadın erkek eşit falan değildir kadınlar daha üstündür cennet annelerin aykalrı altında daha ne olsun

0

olması gerekır fakat ulkemızde kadın erkek eşıtlıgı yok.

0

eşitlik demek eşit yurttaşlık demektir.kanun yapıcıların erkek olduğu meclislerde kadın erkek eşitliğinden bahsedilebilir mi?bu konu çok derin ve kompleks bir konudur.derebeylik döneminde ortaya çıkan mülkiyet kavramıyla kadınlar mülk gibi eşya gibi vitrin malzemesi gibi algılanmaya başlanmıştır.bu çok uzun yıllar böyle devam etmiştir.sanayi devrimiyle birlikte kadınlar haklarını istemeye başlamış ve günümüze kadar çok önemli kazanımlar elde edilmiştir.fakat uygulamada ortaya çıkan ciddi sorunlar bu kazanımların hayata geçmesi önündeki en büyük engeldir.kadın birçok açıdan erkekten daha donanımlı ve yetkindir.fırsat eşitliği olmayan ülkelerde ve evlerde kimbilir ne muhteşem beyinler heba olup gitmektedir.

0

adı erkek eşitliği ülkemizde yoktur. kadın etek eşitliğinden kasıt nedir onu tartışmalıyız bence. kadın erkek eşit değildir örneğim fiziki güç örneğin duygusallık veya merhamet ya fiziksel olarak yapılan işler ama kadın erkek eşit olmalı bir iş görüşmesinde. kadın erkek eşit olmalı eş seçiminde. kadın erkek eşit olmalı aile içi kararlarda. velhasılı kelam kadım erkek eşitliğinin kapsamıdır aslolan soru bence.

0

kadın ve erkek eşit değildirler. denktirler.

1

kadın erkek eşitliği ülkemiz de malesef yoktur. yaşam tarzımız ve geleneklerimiz gereği erkek egemen bir toplum da yaşıyoruz.erkekler bir çok alanda kadınlardan üstün bir konumdadır. bunun sebebi fiziksel üstünlükleri olabilir. kadınlar sürekli olarak iş yerlerinde bile erkekler tarafından psikolojik şiddete maruz kalır. eşitlik var gibi görünse bile erkekler bunu kafalarında asla kabul edemezler.

1

bence kadın erkek değil insan eşitliği elbette var , günümüze bakıldığında sanki kadınlar erkeklerden dahada özgür giyinip davranış sergileyebiliyorlar