0

genel tercihim zeytin yağından yana oluyor. çiçek yağını sadece kızartmalar için kullanıyorum. zeytin yağının bol olduğu bir memlekette yetiştiğim için evlenene kadar benim evime çiçek yağı girmedi hiç. hep kendi zeytin yağımız olduğu için hiç alma gereksinimi duymadık açıkçası. eşim de benle evlenene kadar zeytin yağlı yemek yemiyormuş hiç. benim sayemde o da alıştı. artık o da zeytin yağına daha çok düşkün. hem sağlıklı hem daha lezzetli.

0

zeytinyağı her zaman en kaliteli yağdır çünkü diğer yağlara göre en az fabrikasyon ürünü olan yağdır.sana yağı kolay kolay kullanmam.

0

pilav yaparken sana yagi paket kullanmayi tercih ediyorum ve normal yemeklerde ayçicek yağı

0

ayçiçek yağı kullanıyoruz tabii zeytinyağlı en iyisi ama zeytinyağının tenekesi 500 tl olmuş bu piyasadaki birçok zeytinyağı orjinal zeytinyağı değil maalesef ama insanlara satıyorlar

1

kesinlikle 1. sırada zeytinyağı dır. ikinci olarak da mus gibi ev yapımı tereyağı.

0

genelde ayçiçek yağı tereyağı kullaniyorum

0

genelde zeytinyagi ve findik yagi kullaniyorum ama findik yagini daha cok kullaniyorum

0

yemekten yemeğe değişir. ancak genel tercihim tereyağıdır. çünkü hem sağlıklıdır hemde yemeğe oldukça lezzet verir. zeytinyağlı olarak nitelenen yemeklere tabii ki zeytinyağı kullanmayı tercih ederim. bazı standart lezzetler vardır he reçetelerinden şaşmamak gerekir. tabii ki yeri ürünler ortaya çıkartmakta hem eğlencelidir hem de lezzetli sonuçlar ortaya çıkartabilir. bununla birlikte kuyruk yağı da benim için vazgeçilmezdir. özellikle patates ve kuru fasülye yemeklerinde oldukça lezzet katmaktadır. ayrıca yapılan et mangallarında da eklerin arasına eklenen kuyruk yağı büyük bir lezzet katacaktır. genellikle ocakbaşlarında kullanılan bir yağ çeşididir. ön yargılı olmamanızı ve denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

0

genelde yemeklerde ayçiçek yağı ve tereyağı kullanıyoruz.

0

yemeklerde zeytin yağ ve tereyağ kullanmayı tercih ederim genellikle.
ara ara margarin kullandığımda oluyor. margarinin yemekleri çok daha güzel ve lezzetli yaptığını düşünüyorum. fakat çok zararlı olduğunu bildiğim için elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum.

0

yıllardır zeytinyağı kullanıyoruz. daha sağlıklı ve yemeklere daha iyi tat veriyor.