0

ben genellikle aksiyon macera bilim kurgu öğretici gizem türü filmleri seviyorum. önerebileceğim filmler arasın da leon sevginin gücü çok eski ama çok güzel kült bir film. ayrıca aamir khanın filmleri oldukça öğretici filmler bunlardan her çocuk özeldir, pkeay, ghajini 3 idiots filmlerini öneriyorum. bunun yanın da esaretin bedeli yine eski ama çok güzel bir film. yeşil yolda oldukça güzel. ayrıca dejavu adiı film de gizem dolu farklı biraz beyin yakan güzel bir film

0

ben genellikle air khan filmlerini izlerim tavsiyem dangal ve 3 idiots izlemeniz

0

dram aksiyon tarzında ki filmleri çok seviyorum.leon aşkın gücü, kaybedenler kulübü, esaretin bedeli, zindan, köstebek,12 kızgın adam, geçmişin gölgesinde önerebileceğim filmler olacaktır.

0

emek verilen her filimi izliyorum. fakat fanatik ve korku türlerini tercih ediyorum. harry poter serisini sizin için önere bilirim. ingiliz yazar j.k rowling tarafından yazılan 7 seriden olan bir romandır. sonradan filim haline gelmiştir. serinin bölümleri söyledir.
1. harry poter ve felsefe taşı.
2. harry poter ve sırlar odası.
3. harry poter ve azakabın tuzagı.
4. harry poter ve ateş kadehi.
5. harry poter ve zümrüdüanka yoldaslıgı.
6. harry poter ve melenz prens.
7. harry poter ve ölüm yadigarları bölüm 1.
8. harry poter ve ölüm yadigarları bölüm 2.

konusunda kısaca anlatayım size.
harry poter henüz 1 yasındayken ailesini bir trafik kazasında kaybeder. hogwarts görevlisi olan rubeus tarafından teyzesi petuina, enistesi vernon ve kuzrni dubley ailesine gönderilmiştir. on sene boyunca isteksizde olsa ailesi ile yaşamak zorunda kalır. on yasınu doldurduktan sonra hogwarts büyücülük ve cadıcılık okulunun görevlisi rubeus tarafından okula götürüldü. bundan sonra arkadasları ile oldukca heyican dolu dakikalar yaşamaya basladı. filim bize harry poter ve arkadaslarının yaşadıklarını anlatmaktadır.

1

gerilim,korku,dram,gerçek hayat hikayeleri. uçurtma avcısı,yeşil yol ,eşkiya,babam ve oğlum,incir reçeli beğendiklerim arasında şuan aklima gelenler

1

psikolojik dram filmleri. split, unbreakable, the danish girl, persona

1

genelde yerli ve tarihi filmleri tercih ederim....