1

önerebileceğiniz bir film var mı?

konu fark etmez

4 cevap
0

film değil de, sana bir yönetmen tavsiye edebilirim, stanley kubrick. bu adamın tüm filmlerini izlemelisin, filmlerinin sırası çok önemli değil, istediğin sırayla gidebilirsin. sen en son filminden başla gözleri tamamen kapalı diye bir film, bundan başlayıp ilk filmlerine doğru gidebilirsin, eğer ki beğenmezsen adamın yorumunu izlemen sana bir şey kazandırmaz, çünkü anlaşılması gereken bir yönetmendir, izlenilmesi gereken değil. filmi izlediğinde anladığında ve sindirdiğinde, eğer ki mutluysan o adamın filmlerini izleyebilirsiniz.

0

ayat ayat cinta
black
milyoner
masumiyet
uyumsuz

2

malena filmi çok güzel bir film. guguk kuşu psikoloji ile ilgili çok kaliteli , stanford hapishane deneyi filmi psikoloji ile ilgili ve çok güzel. zindan adası aynı şekilde şizofreni dalında psikoloji filmi. ben kimim? hackerlık ile ilgili enerjik bir film. kaçış filmi yine adrenalin salgılatan filmlerden biri.

1

evet var ben en çok tarih konulu filmleri seviyorum gerçekten insanda vatan ve millet sevgisi gibi duyguları hat safaya çıkarmada yardımcı oluyor içinde bulunduğumuz çalkantılı bu dönemde vatanını milletini ayrı bir sevmek gerekiyor . size önereceğim film çanakkale bin dokuz yüz on beş olacaktır gerçekten senaryo kadro ve kameralar olsun ses olsun ışık olsun gerçekten çok başarılı bir yapıt olmuştur . şöyle diyeyim ki filmde canlandırılan elli yedinci alay da beni derinden etkilemeyi başarmıştı . gerçekten çok güzel bir yapıt olmuştu herkese gururla tavsiye edebilirim. önereceğim ikinci bir film ise fatih sultan mehmed han'ın istanbul ya da o zamanki adı ile konstantinapolis şehrini fethetmesini anlatan fetih bin dört yüz elli üç filmi olacaktır film dialog ve monologlar konusunda yetersiz kalsa da kullanılan teknolojiler ve görsellik açısından gerçekten kayda değer hoş ve güzel bulduğum bir filmdir tavsiye ederim milli duygularınız olabildiğince kabaracak sokağa çıkıp ölürüm türkiye'm diye bağıracaksınız ...