0

basketbol maclarinda takimlarin oyuncu degistirme sınırı yoktur.istedigi kadar takim oyuncu degistirebilir.

0

basketbol maçındaki taraflar istediği kadar oyuncu değiştirebilirler. basketbol maçı 2 periyot halinde oynanır. her periyot 10 dakika şeklindedir. toplamda basketbol maçı 20 dakika sürer. her iki rakibinde toplam 6 şar oyuncusu bulunur. sahada toplam 12 oyuncu bulunur. toplamda 5 faul yapan bir oyuncu oyun dışı kalır. ayrıca basketbol maçlarında galip gelen takım 2 puan alır. diğer takım 1 puan alır.

0

basketbol oyununda takımların sınırsız oyuncu değiştirme hakkı vardır.6'şarlı oyunculardan oluşan takımlar, herhangi bir oyuncusu 5 faul oyundışı kalsa bile futboldaki gibi takım eksilmez, onun yerine hemen başka bir oyuncu girer.onar dakikalık 4 periyotta oynanan maçta her periyotta bir takımın 4 tane faul yapma hakkı vardır.4 faulden sonra ise takımlar faul yapıldıktan sonra, her faul yapıldığı zaman takımlar 2 adet serbest atış hakkı kazanır.

0

basketbolda bir takım istediği kadar oyuncu değiştirebilir.

0

sınırsızdır. 5 faul almadıgı surece her oyuncu istedigi zaman gıreiblir.

0

basketbolda oyuncu değişikliği için belirli bir sınırlama yoktur. hatta degisim yaptığın oyuncuyu tekrardan oyuna da alabilirsin.

1

basketbolun kuralları futboldan değişiktir galiba oyuncu değişikliği ile sınırsız olması lazım izlediğim birçok maçta çok sık oyuncu değişikliği yapılıyordu ondan dolayı da tahminimce sınırsız olması lazım