0

bu sene şampiyon beşiktaş süper ligte kime konuşmasın

0

bu yıl süperligde galatasaray şampiyonlukta bir adım önde gibi

1

süper ligte bu yıl bence en iyi takımlar beşiktaş ve galatasaraydır.çünkü şu anda fazla bir sıkıntıları felan yok.büyük bir rekabet altında şampiyonluk yoluna gidip ikisinden birinin şampiyon olma durumu yüksektir.

1

fenerbahçeliyim ama bu sene ligdeki favori takımım tabiki başakşehir hem takım olarak sağladıkları uyum hem teknik direktörleriyle yakaladıkları muhteşem periyodik sistem şuan da tutmuş bulunmakda.

1

bu sene lig şenlik yuvası gibi, her hafta büyük takımlar da puan kayıpları oluyor ve tesadüf değil, artık aradaki makası kapatıyor finansal fair kuralları.küçük takım büyük takım ayrımı yok, herkes üç puan almak için sahaya çıkıyor.net bir şampiyonluk favori adayı yok, ligin ilk beş sırasında yer alan takımlardan sadece biri şampiyon olmuş bir takım, o da son şampiyon galatasaray.şampiyonluk için puan baremi 70'in altında kalacak.kasımpaşa ve istanbul başakşehir kulüpleri, büyük takımlara çok büyük sorun çikartacaklar.şampiyon bu iki kulüpten biri de olabilir, buna hiç şaşırmam.galatasaray bir forvet alırsa bu yarışta en güçlü aday olucak, keza aynı durum beşiktaş için de geçerli.fenerbahçe'nin bu hallerde olmasına üzülüyorum çünkü lig o rekabetçiliği istiyor hep, fenerbahçe önümüzde ki yılların planlarını yapmalı artık.trabzon bu karmaşa şampiyon oldu oldu, bir daha yoksa böyle bir tabloyu zor görür.

0

beşiktaşlıyım ama bu sene pek iş yapamıcaz gibi

0

başakşehir konusunda haklısın dostum adamlar iyi top oynuyor ama ben bu senede 3büyükler bırakmaz diyorum

1

busenin en iyi kadrosu be favori takimi beşiktaş

0

bence bu senenin kesin favorisi son 3 senedir olduğu gibi başakşehir. revizyona giden bir kadroları yok. eksik bölgelere takviye yaptılar. kaliteli bir hocaları bulunuyor. bu senenin de favorisi başakşehir.