0

yılbaşı kutlamasını inadına yapıyorum. kutlamayın diyen yobazlara inat kutluyorum. kafaları basmıyor. ben onların noelini kutlamıyorum. ben arkadaşlarımla ailemle dostlarımla bir araya gelip yeni bir yılın gelişini kutluyorum. tüm yorgunluklarımı hüzünlerimi üzüntülerimi ardımda bırakıp yeni bir yıla ümitle merhaba demek için yapıyorum bunu. bir günümü tüm sevdiklerime ayırıp onlarla yeni yılın gelişini kutluyorum. ben noeli kutlasam istedikleri kadar eleştirebilirler. ama ben hristiyanını adetini yapmıyorum ki.

0

yani yılbaşı gecesi evindeydim ama hasta bir şekilde idim. yani hasta yattım ve yılbaşına da hasta girdim. hani istemezdim böyle olmasın ama şifa de rabbimden gelir. sonuçta hastalık da bir şifadır. rabbim kötüsünü göstermesin sadece ben için değil cümlemiz için geçerli hasta bir şekilde yaptım ama normalde genellikle çerezini ,meyveleri mi ,alkollü vesaire vesaire bu gibi şeyleri alırım televizyon karşısında program izlerim daha eğlenceli şeyler oluyor. en azından onları dinleyerek eğlenmiş oluyorum ha bir de ailem yanımda olursa bence ne mutlu bana çok sevinirim bu şekilde benim yılbaşım geçiyor tek türlü hiçbir şekilde program falan yapmıyorum bence gerek yok para harcamayan azından evime para harcarım ve kalır bir dahakine gene yerim bence böyle düşünmek lazım bir gece için para harcamaya gerek yok haberler yapabilir özgürler de ama biz evli insanlar tabii ki de yapamayız yani paran varsa yaparsın ama paran yoksa evde geçirmek zorundasın.

0

gönül ister gideyim bir otele dansöün göğsüne 100 lira sıkıştırayım ama para yok ki. evdeyiz işte

0

program dediğin nedir ki. alırım bir kilo mandalina, bir kilo portakal, 250-300 gramda kuruyemiş. televizyondaki eğlence progrsmlarına bakmak filan. şarkıcılar çıkıyor falan filan işte. benimki öyle geçiyor valla yılbaşı gecem.

0

hayır! yılbaşı kutlaması yapmiyoruz, yapmamaliyiz.