0

bu gün süreceğini bilseydim bu durum çok zor bir durum olurdu. yapacağım şeyler sırası ile şunlar olurdu en başta kur'an okur namaz kılar abdest mi alır ölümü vermesini beklerdim. ardından diğer bir seçenek olarak da giderim bir bakkala markete sürekli çikolataları ve abur cuburları alır kaçardın ve yerdim çünkü canım çok istiyorum ama param yetmiyor bunları yapardım. 3. olarak ve son olarak da araba sürmeyi çok istediğim için akrabalarımın arabasını alırdım ve sürerdim sonunda merakını gideririm mutlu olurdum bunları yapardım.

0

valla şu ana kadar içimde tutuğum yapmak istediğim heveslendiğim herşeyi yapardım.

0

yarın öleceğini bilsem akkımda kalan her şeyi yapardım bütün tehlikelere atılırdım nasıl olsa bugün değilde yarın ölücem

0

yanlış bilmiyorsam eğer cennette uyku yok diye duymuştum. ben uykuyu çok seven bir insan olduğumdan süremin bir kısmını uyuyarak geçirirdim. öldükten sonra sorguya çekileceğiz malum. günahlarımın da az olduğunu düşünmüyorum. yine de her şeyi allah bilir. o yüzden bol bol dua eder günahlarımdan tövbe ederdim. kul hakkı da önemli bir mevzu burada hakkını yediğini düşündüğüm insan varsa mutlaka ona ulaşmaya çalışırdım hakkını helal etsin diye. sonra bol bol çikolata yerdim midem bulanıncaya kadar hiç durmadan yerdim herhalde. daha sonra annemin yanına giderdim. tek dostum, yaşam kaynağım, en büyük destekçim, en güzel beni sevenim... onun dizlerine yatardım. saçlarımla oynasın bu sıra da ben onu sakinleştireyim korkma sakın diyeyim çünkü kendisi ben sivilce bile çıkartsam dünyaları yakası geliyor. annemi sakinleştirmeden asla ölmek istemem çünkü. onu orada bekleyeceğimi, beni hep yüreğinde taşımasını ama hayata küsmemesini. kardeşime çok iyi bakmasını, ben öldüm diye onu ihmal etmemesini söylerdim. oda saçlarımla oynardı ve ben uyuklardım. zamanım dolmuştur herhalde o sırada çok iş yaptım çünkü bir gün içerisinde.

0

eşimle dostumla birlikte zaman geçiririm onlarla sohbet ederim bir şekilde sözümü yarın öleceğime getiririm ben öldükten sonra üzülmemelerini bu hayatta çok mutlu olduğunu onlara bunun normal bir şey olduğu anlatmaya çalışırdım.birilerine haksızlık yapmışsam, kavga etmişsem helallik isterim.

0

aklıma sey geldi ya instagramda bi çocuk diyor ya “altıma sıcarım” sjsjsjsj neyse şaka falan bi yana. ben yarın ölecegimi bilseydim bu gün intikam alırdım. benim hayatımdaki tüm hata yapmış insanlardan tek tek intikamımı alır,öyle verirdim canımı yaradana.

0

zerre kadar uyumazdım kızımla oyunlar oynar onu bol bol öperdim sarılırdım

0

sanırım yapmadığım şeyleri yapardım . içimde ne kaldıysa hepsini yapardım .