0

her ne kadarda zor bir durum olsada bunu kabul etmek zorunda oldugumuzu unutmayalım. çok sükür böyle bir ihtimalimiz yok suan bizim. bu olay benim basıma gelseydi her ne kadar imkansız olsada sakin bir davranış sergilemeye calısırdım. üveyde olsa onun benim kardesim oldugunu ve onun diğil ailemin sucu oldugunu bildiğim için tepkimi ona diğil aileme gösterirdim.

1

şok olurdum zor bir durum insan ne yapacağını nasıl davranacağını bilemez ama kendimi zorlayıp durumu kabullenmeye çalışırım sonuçta üvey kardeşimin bir suçu yok böyle bir şeyi o yaratmadı onunla yakın olmaya kardeşlik yapmaya çalışırdım.

0

öncelikle bir şaşkınlığım olurdu.tabi bu şaşkınlığın peşine de bir kızgınlık gelirdi.ne olursa olsun insanlar birbirlerini kandırmamalıdır.sonuçta insanın en başta güvencesi ailesi.ailesinden de böyle bir yanlışı duymuş olsa o insanın gidecek yada güvenecek kimi kalır ki? güven artık kolay kazanılan bir durum değil.tabiki durumun böyle olması başka bir üzücü durum.ama içinde yaşadığımız toplum bu dayatmayı çoktan yaptı bile.uzun lafın kısası insanı kardeşi olduğunu öğrenmekten çok ailenin yalanı yıkar.bir kardeşin varlığına çok sevinirdim.

0

önce onu vurup sonra ailemi yakarım sonrası allaha kalmış

0

benim üvey kardesim olamaz kıyameti kopartirip yani ona kardesmden demezdik ve ne ailem öle bir hata yapmaz öle bir insanlarda değildir yani

0

biraz ters giderdim ama onun suçu yok sonuçta babada suç var onun için babama ters yapardım onunla aramız eskisi gibi olmazdı soğurdum belkide ondan belki ona iyi davranacak belki beni unutacak benim gözümün önünde onunla konuşması zoruna gider insanın çok sinir bozucu allah kimsenin başına vermesin zor bir durum .

0

ben bir kardeşim var diye üzülüyorum zaten mutlu olurdum herhalde :)

0

hayatımın şokunu yaşardım. sonucta anne yada baba farketmez. en başta onlara olan güvenim sonsuza kadar yok olurdu.

0

yıllar sonra üvey kardeşlerim olduğunu öğrendim üvey kardeş ne demek tepkim başta çok yüksek olsa da zaman geçtikçe hafifletmeye çalıştım.

0

bence olmasın, miras bölünür, benim payıma az düşer.

0

şimdi ben biraz öfkeli biri olduğum için hiç iyi olmazdı ben birşeyi hele önemli bir konuyu yillar sonra ogreniyosam gerçekten hiç iyi olmaz çok kötü olurdu