0

futbol en güzel spor dali bence ve en cok futbolu seviyorum ben :)

0

ilgilendigim sporlarin basinda tabiki ilk olarak futbol geliyor.cocuklugumdan beri hem oynadigim hemde ilgilendigim spordur futbol bir tutkudur.
basketbola gelirsek tabiki suan itibariyle basketbolda cok buyuk gelisme var hem avrupa hemde turkiye de cok buyuk izleme seviyesine geldi.basketbol salonlari dolmaya basladi avrupadaki bir cok basarilardan takimlar iyi sonuc alarak daha cok keyif vermeye basladi.
voleybola gelince belki asiri ilgi yok benim gorusum ama avrupada cok iyi basarilarla devam eden cok iyi kulupler var onada ilgi artcaktir diye dusunuyorum

0

ben futbol hastasiyim ama son 5 senedir basket maclarida izliyorum genellikle

0

basketbol izlemesi en heyecanlı olanı, futbol tabi başka birşey, futbol sadece futbol değildir. en popüler spor kuşkusuz futboldur.

0

yaptığımız bütün sporlar vücüdümüz için çok yararlıdır ama ben yıllarca voleybol ile uğraştıgım için bana daha cekiçi geliyor

0

dünya da popülerlik olarak futbol un pek de yanına yaklaşamaz kişisel görüşüm de futbol dan yanadır.basketbol ve voleyboldan çok daha fazla paranın döndüğü mecradır ve artık sadece futbol sahadaki futbol olarak kalmamistir dışarıya da yansımaya başlamıştır günden güne yorumculuk artmaya baslamistir ve gitgide de futbol ve piyasasi gelismektedir

0

butun sporlarimiz guzeldir ama oynamakicin se veleybol derim

0

futbol maraqli oyundu mən ozumdə oynayiram əladi fulldu♥♥♥♥♥

0

basketball voleybal fotball ucusu hem iyidir ama fotball benim icin guzel oyun

0

furbol demeyi tercih ederim cunku zamanimin cogunu futbol oynayarak geciririm arkadaslarla mahallede top pesinde az kosturmadik vallahi ozledim o gunleri insallah gine gelir oyle gunler diye umit ediyorum.

0

hepside bizim sporumuz ama ilgimi ceken futboldur herzman ole olmustur

0

ben bayan olduğum için voleybolu tercih ediyorum. voleybol oynamayı çok seviyorum lisedeyken arkadaşlarımla beraber ekip kurardık takım kurardık ve voleybol oynardık o kadar eğlendirdim ki anlatamam diğer sporları pek fazla sevmiyorum ama voleybolda çok başarılı olduğumu düşünüyorum. o yüzden voleybol oynamayı tercih ederim ve bizim okulumuza da okulumuzu temsil etmiştik ve voleybol adına kupa almıştık.

0

daha çok futbol ancak lisanslı bir sporcu olduğumdan dolayı basketbol ve voleybol ile de ilgilenirim.

0

ben bayanım benim için voleybol tercih ederim

0

tabikide futbolldur en eglenceli spor dalıdor

0

tabiki de futbol bana göre en eğlenceli spor futbol.cunku futbol oynamayi degerlerine göre daha seviyorum ve bu spora yatkinligim daha fazla. basketbol 2. sırada futboldan sonra voleybolda pek sevmem.

0

bence basketbol ben eskiden futbol derdim bu soruya ancak lise yillarımdan beri basketbol oynamayı çok severim ve bos zamanlarımı basketbol oyniyarak değerlendiririm çok güzel bir spordur.

0

bana göre voleybol daha eğlenceli basketbolla futbolu sevmem ve çok oynamam. voleybol bana göre daha eğlenceli olduğu için tercihim voleybol

0

bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir. bana sorarsanız benim tercihim en başta futbol sonra basketbol ondan sonra da voleyboldur. çünkü benim en sevdiğim spor türü futboldur. en sevdiğim spor türü futbol olsa bile çok fazla basketbol ve çok azda voleybol oynarım. bence fırsat bulundukça sporun her türlüsü yapılmalıdır. çünkü spor sağlıktır ve sağlık uzun bir hayat demektir.

0

basketbol ne kadarda futboldan sonra geliyor gibi gozuksede basketbolun estetik ve heyecanin umulmakdik anlardaki galibiyet sayilarinin muhtesem bir kendine ceken heyecan veren bir ozelligi oldugu icin basketbol