0

ben futbol severim onu daha keyifli geliyor bana

0

futbolu eskiden beri pek ilgi alanımi olusturmadi.futbol genelde erkeklerin oynadığı bir spor dalıdır.kosmak üzerine temellenir.kosmayi çok sevmeyen ben futbolu çok sevemem.basketbolda da koşmak var fakat futbol kadar bariz değildir.bana kalırsa basketbol mu futbol mu da basketbol diye tercih ederim bu nedenle.

0

basketbol mu? futbol mu? sorusuna şöyle bir cevap vermek istiyorum. öncelikle spor aktivitelerinin hepsi çok güzeldir. o yüzden hepsini izlemek çok zevk verir. pencereye birde bu açıdan bakmak gerekirse, rekabet olan tüm oyun ve sporları izlemek zevklidir. futbolun zevkini şöyle yorumlayabiliriz. futbolda çok geç gol gelebiliyor,bazen hiç gelmiyor. basketbol ise çok farklı skorlar saniyeler içerisinde değişebiliyor. bu istetiklere dayanarak futbolun ağırlığı ve zorlu heyecanı, basketbol dan bir tık yukarı olduğu için
(cevabım futbol). (saygılarımla)

0

ikisinide severim ben ikiside güzel ve izlemesi eğlenceli yani ama futbol biraz daha önde diyebilrim

0

futbolu daha çok severim ama dünkü fener gs maçindan sonra soğudum...nedir bu küfür bu kavga altı üstü bir top peşinde koşup uçuk paralar alan bu insanların yaptığı densizlik değilmi....

0

futbol ile pek aram yok ama basketbolu severim. iyi bir basketbol oyuncusu değilim. ancak izlemeyi severim. futbol ile kıyaslandığında basketbol daha eğlenceli geliyor.

0

basketbol severim futbol dan biraz anlasam da sıkılıyorum yine de sevemedim.

1

herkes boyum uzun olduğundan dolayı basketbol oynamamı söyler . fakat ben denedim basketbol dan bir zevk alamadım futbol oynamayı severim . eskiden çok oynardık halı saha futbolu fakat bayadır onu da oynuyamıyorum .özlemedim değil aslında bir halı saha düzenlemem gerek . sen sorunca bunu hissettim :)

0

sporla pek aram yok benim ya. ikisinden birisini seçmem gerekirse de basketbol derim daha eğlenceli geliyor bana. hem futbolda holigan çok fazla. bir bayan olarak futbol maçına rahatlıkla gidemezsin ama basketbol maçına rahatlıkla gidebilirsin. spor da saygı esastır ve futbol da ne yazık ki bu yok.

1

@ezgikrts kolay gelsin hanım efendi :)) biz de sizi nerelerde arıyoruz , gidiliyor ama hiç haber verilmiyor :))

0

futbol küçüklüğümün sporu basketbol şimdiki

0

futbol oynamayı tercıh ederım nedenı az cok oynamasını bılıyorum

0

spor güzel bir uğraşıdır. iinsanların hepsinin sporla ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum. çağımızda hataın gereği olarak hep bir koşturmacanın içinde buluyoruz kendimizi. sonra ah bir tatil olsa da dinlenebilsem diye düşünmeye başlıyoruz. aslında bir spor dalı ile ilgileniş olsak; bu hem bizi rahatlatacak, iş tepnosundan uzaklaştıracak nefes almamızı sağlayayacak. hem futbol hem de basketbol güzel sporlardır. ikisini de oynamayı ve seyretmeyi çok severim.

1

zamana ve zemine göre değişir. maç eğer mille ise iki oyunda benim için aynı değerdedir. ama futbol benim için basketboldan daha değerlidir. çünkü futboldan aldığım zevki hiçbirinden almıyorum. aynı zamanda futbol müsabakaları ülke gündemi bir hayli etkiliyor. diğer yandan futbolda kimin kazanacağını önceden kestirmen zor olabiliyor çoğu zaman. basketbol da güzel bir oyun ama futbol kadar değil. basketbol oyunu sadece milli takımlar düzeyinde ya da yabancı bir takımla oynarken bakmaya gayret gösteririm.

0

her ikisi de heyecan verici ve zevkli geçiyor.

0

ikisini de çok severim ama futbolla daha çok ilgiliyim.

0

ikisine de çok fazla sevmem ama illa birini tercih etmem gerekirse kesinlikle basketbol

0

tabiki de futbol. futbol aşktır,herşeydir

1

ikisinide çok fazla sevmem. ama ikisi arasında bir tercih yapacak olursam futbol derim. basketboldan hiç anlamam.