0

bir kere ilk bölümünü izledim çokta beğenmiştim ama saatini yakalayamayip izleyemedigim için bölümleride kaçırdığım için baştan izlemeye üşendiğim bi dizidir

0

oldum olası bu diziyi sevmiyorum hiç izledim bunun yerine sözü izliyorum

0

her hafta kaçırmadan izlediğim bir dizidir. gerçekten hem komik hem de heyecanlı bir dizi. aras bulut iynemli gibi profosyenel aktörlerin oynadığı bir dizi.

0

bayılıyorum harika bir dizi olmuş. ve oyuncaları süper

1

ben bölümlerini kaçırmam. hep internetten açıp seyir ederim. çok güzel bir dizi heyecanı bol.

0

evet ben çok severim ve her hafta izlerim çünkü cok güzel bir dizi dostluğu çok iyi anlatıyor ikinci sezon pek aksiyon olmuyor ama hep aksiyon olcak diye bir şey yok dizi bence şu an yavas ilerliyor ben cumali karakterini daha ön plana koymalarını istiyorum hem aksiyon açısından hemde komedi açısından diziye çok iyi oturmuş cok güzel bir seçim olmuş necip memilinin cumali karakterini oynaması öte yandan vartolu yavaş yavaş eski haline dönüyor senarist yavaş yavas diziyi toparlıyor umarım yeniden bozmaz sonunda nolacağını hepimiz biliyoruz çukuru koçovalılar geri alacaktır ve yine çukurun sahibi olacakdır sultan ana cumaliyi görünce ayaklanıyor kendisine geliyor idris melihanın fırcasından sonra eski idris oluyor dizi yavaş yavas toparliyor izlenilcek kıvama geliyor bence böyle devam etmelidir diye düşünüyorum böyle devam ederse reyting açısından çok kazanırlar.

0

cok severim her hafta kacirmadan izliyorum.

1

çukur dizisini sevmiyorum ve her hafta nasıl izliyorsunuz anlayamıyorum.

0

evet cumur dizini ger hafta kacirmadan izliyorum.

0

diziyi hiç izlemedim ama görmekteyim ki film iyi derecede tutmuş iyi bir filme benziyor izlemememin sebebi olarak filmin ilk bölümlerini izlemediğim için bende bir merak konusu uyandırmadı başını bilmediğim filmleri izlemek pek de adetim olmadı ama internetten tek tek boş zamanlarımda bölümlerini açıp izleyebilecegim film olaraak görünüyor

0

cukur dizisi en sevdigim dizi su anda benim.severek izledigim takip ettigim diziler arasında yer aliyor cukur dizisi.özellkle cumali kocavali karakterin cok sevdim.bence diziye renk katan bir karakter oldu cumali kocavali karakteri.

0

evet cukur dizisini keyifle ve severek izliyorum

0

çukur dizisi baya kaliteli bir dizi ama izlemiyorum

0

çukur dizisi gayet keyifli ama içerde dizisi kadar olamaz tabii ki

0

çukur dizisini çok seviyorum oyuncular da gerçekten çok güzel oynuyor ,başarılı hepside zaten reyting kıran dizi çoğu insan da izliyordur. benim favorim cumali ,yamaç vartolu üçünüde tek tutarım.

0

evet izliyorum çok güzel bı dizi aras çok iyi oyniyor

0

seviyorum izlemesini ama insanlar nedense kabadayı sanıyor kendilerini.

0

hic sevmem.. hatta o tarz dizileri sevmem.. sonra piyasada çakma polatlar dolaniyor