0

başıma kuş pislese tabii ki de sayısal loto oynamak gibi bir gaflette bulunmazdım. islak mendili çıkarır ve üzerimi temizlerdim. kuş pisliğinin şans getirdiğine inanmıyorum çünkü.

0

ben herhalde sinirden hareket edemezdim. ya da hemen temizleyecek birşeyler arardım. aslında şans getirdiğine inanılır ama ben pek inanmıyorum. bir hayvanın kafasına pislemesi neyin şansını getirebilir. o kişinin şanssız olduğu kafasına kuş pislemesinden belli değil mi zaten.

0

daha önce çok yaşadığım bir olay bu. özellikle yürüyüş yolları üzerindeki ağaçlarda bir sürü kuş oluyor. sanırım kendilerine yuva yapıyorlar ama nereden baksanız yüz, iki yüz tane kuş oluyor. koşu yaparken, yürüyüş yaparken veyahut bisiklet sürerken çok başıma gelir. bu gibi durumlarda eğer yanımda peçete, ıslak mendil tarzı bir şey olursa anında temizlerim eğer yanımda yoksa en yakın marketten satın alırım.

0

kuş pislemesi öncelikle temizlerim biraz kışlada küfür ederim sonra gider bir milli piyango alırım tabii biraz batıl inanç olacak ama oladabilir nasrettin hoca misali göle maya çalan ya tutarsa hesabı daha önce denedim büyük ikramiye çıkmadı hatta bir keresinde kuşun kafama pis dediği bir gün rüyamda milli piyango'nun sonuçlarını gördüm bileti ara ara ara bulamadım ertesi gün büyük ikramiye açıklanırken televizyondan izlediğimde büyük ikramiye rüyamda çıkan rakamların aynısıydı yani şöyle diyorum ki ben bahtsız bir bedeviyim çöle düştü kutup ayıları ile akraba olurum pandalarla güreşelim fok balıkları ile güneşlenirim yani demem o ki millete brad pitt yağsa bana nuri alço düşer hatta nuri alço fazla bile gelirim direkt coşkun düşer o kadar şanssız neyse iyi günler. :))

0

öyle bir şey olsa hemen çantamdan ıslak mendili çıkarırdım.ve onu oradan alırdım.çünkü hayatta öyle gezmem ben.iyy..

0

ne yapayım o anki inkanlarimla temizlerim. eve gelince de banyo mi yaparım. aklimda acaba bilet mi alsam diye bisi geçer ama almam.

0

allah bereket versin derdim talih kuşu olma ihtimali de olabilir

0

sahibi bulunmalı bulunamadı ise yardım kutularına verilmeli.

0

piyango oynamayacağım kesin. sonuçta gerçekten şansım yaver gidecek olsa kuş gelip pislemek için beni bulmazdı diye düşünüyorum. onun için yapacağım şey olsa olsa bir an önce temizlemek olur. sokakta kuş pisliği ile dolaşmak istemem sonuçta.

0

temizlerim hemen . böyle bekleyecek değilim ya .

0

genellikle loto piyango oyna gibisinden söylemler olur şanş getirdiğine inanılır ve gider oynarsın

0

temizlerim napicam. kuş sıçtı diye şans bekleyecek değilim.

1

eve gidene kadar ıslak mendil ile siler eve gidince de duş alırım.