0

site ilk olarak tabiki bilmeyenlerin bilgi alması için güzel bir kazanc kapısı.sitede öncelik üye oluyorsunuz ve olduk dan sonra üyelik yerinde hesap bilginizi ekleyinki iban yani kendi adınıza veya başkası adına farketmez buraya yazdikdan sonra 25 tl geçince talep ederek bu verdiğiniz hesaba geçer.arkdaslsr sitede tabiki öncelikle kurallar bölümü var oraya girerek okuyarak konu hakkında bilgi alabilirsiniz.ayrıca sitede altın sorular bölümü var burasida tabiki site modotorleri tarafından biz kullanıcılara sorulan ve yüzde 20 değerinde fazla kazanc sagliyacak sorulardır bu sorulardan daha çok kazanc elde edebilirsiniz.ayrıca birde burda normal sorular var onlardan da görüldüğü gibi yüzde 5kazanc saglarsiniz.simdik burda iki aşama var.
1.aşama soru soranlar var imla kurallarına uyarak tabiki her soru. için 2 kuruş kazanıyor.
2. aşama ise tabiki burda sorulan sorular ak cevap vererek kazanc elde edebilirsiniz.ayrıca verilen cevaplar ne kadar uzun olursa kazanc olarak bakiyeniz o kadar artar .yani cevaplar uzun olsun.
sitede birde tabiki referans olarak kazanc sağlayabilirsiniz buda sitede size verilen referans nuamrssidir.bu linki çevrenizdeki arkdaslariniza eşinize dostunuza davet ederek onlarda katılıp kazanmaya baslayinca sizde o verilen cevapların karşılığı olarak komisyon alıyorsunuz.
son olarak kazanc bölümü var burda kisielr tabiki öncelikle kac soru sormuş kac soruya cevap vermiş diye görebilir.ayrıca referans verdiği kişilerden ne kadar kazanc elde etmis onuda görebilir.sonrasında tabiki burda kendi kazancinida takip edebilirsin.kazancın minimum 25 tl ye geldiğinde sizde çekim için talep gönderebilir veya talebi iptal edebilir siniz bhnuda kazanc bölümü ünden takip edebilirsiniz.ayrıca talep edilen ücretten sonra cevaplar veya sorular kontrol edilir yanlış veya kötü cevap olmadıkça sorumani size 3 iş günü içinde paranızı hesabiniza yatırır.bu yatırımdan sonra kazanc bölümünün de bunlari da takip edebilirsiniz.herkese bol kazançlar.

0

vaayyy bee... ne kadar zaman geçmiş bu soruyu sorali.. daha dun gibi aklkmda bu soruyu sordugum zaman. fa

0

soru sor cevap al takıl falan .d

0

yeni üye oldum açıkçası bende merak içerisindeyim zamanla belli olur

0

@maigünlük acaba nereden? :d :d

0

anlaması gayet kolay ama biraz bilgisayar bilgin olması lazım

0

sizi bir yerlerden gözüm ısırıyor ama nereden?

0

evet alperen70 bey bende yeni uye oldum ;) sizde mi yeni uyesiniz :d

0

@furkan8 ahmetten ben odeme almistim ama ideme limiti ve odemenin yapilacak taeih cok uzak

0

site çok yeni. ödeme eşiğinde ulaşan yok takip ettigim kadarıyla. büyük olasılıkla ödeme alan ilk kişilerden birisi ben olacağım.

sırf şu ödeme alabilecek miyiz geyigini aşmak için.

arkadaşlar mantıklı olun. adamlar ekip olarak milyonlarca dolar potansiyeli olan proje ortaya çıkarmışlar. bizim 50 tl’ye mi sulanacaklar.

tüm bahsimi çatır çatır ödeyeceklerden yana basıyorum.

0

ahmete sor sitesi gibi henüz ödeme alan varmı bilmiyorum

0

narenciye ne anlamda dediniz anlamadım

1

ahahahha alperen’in rövanşını izliyorum

0

sizde mi yeni üye oldunuz hanımefendi

0

bir tur at bakalım şöyle, anlamadığın yerde sor cevaplarım