0

yarışma zamanı ve tarihi anasayfada duyurular bölümünde biz üyeler için yayinlaniyor.vede kazanc olarak da tabiki birse iki katı vererek ozaman bizlere büyük katkı sagliyor.

0

yarismalar genelde 2 haftada bir yapilir. bu yarismalar bize cesitlerine gore iki kat kazanclar sagliyor. tabiki isi ciddiye alarak kazanmaya baslarsak cok buyuk kazanclar elde edebiliriz. su an yilbasi icin ozel 1000 tl'lik yarisma var. orada ne kadar kazanildigini gorebilirsiniz. bazende iki kat kazanc basliyor. cevap verdiginiz sorulardan mesela 5 kazaniyosaniz 10 krs artmis oluyor. sorumaniye tesekkur ediyoruz. boyle guzel bir site yaptigi icin. ozelliklede ogrenciler icin cok guzel bir site oldugunu dusunuyorum. azimle calisildiginda buyuk kazanclar elde edecegimizi dusunuyorum.

1

şu anda bir yarışma var 31 aralık'da son bulacak. yeni yıl yarışması diyebiliriz. onun dışında neredeyse her hafta oluyor benim üye olduğum günden beri. bazen yarışma olmasa da iki kat kazanç, üç kat kazanç gibi farklı uygulamalar yapabiliyor sorumani sitesi. burada sürekli bir kazan kazan durumu söz konusu. aktif olan kazanır bence. site kurallarına hakim olmak ve kavramak da önemli tabi. bakalım şimdi ki yarışmanın kazanları kim olacak, toplamda bin lira ödül dağıtılacak ilk on kişiye ve şu an ben onuncu sıradayım. bakalım yerimi muhafaza edip artık bende bir ödül alabilecek miyim siteden.

0

su son 2 haftadir yarisma olmuyor. zaten olacagi zaman anasayfada en üstte duyuru yapıyorlar.

0

kaç haftadır yarışma yok gerçi bizde yarışma bekliyoruz. sorumani bir türlü sesimizi duyuramadık ,sorumani artık bizi duysun yarışma bekliyoruz yani kazançlar çok düştü ben artık 1 tl'yi zor kazanıyorum.