0

basketbol oyunu için biraz bilgin olmasi yeterlidir stepsi ozellikle bilmek gerekir cünkü baskette en iyi ozellik stepstir stepsi biliyorsak eğer atislar daha basit oluyor basketbolla ilgili biraz video izlersek eğer basketbol hakkinda cok bilgi ögreniriz ve basketbol bir takim oyunudur takimca güzel oynamak takimdaki kisilerin birbirleriyle anlasmasiyla olur basketbol cok güzel keyifli bir oyundur herkesin oynamasini tavsiye ederim.

0

basketbol oynamak için önce topa ihtiyacımız vardır. tek başımıza da oynayabiliriz arkadaşlarımıza da oynayabiliriz. birde potaya ihtiyacımız vardır. uzun veya kısa boylu olmak basketbol oynama engel değildir. kısa boyluysak boyumuzu uzatmak için birebirdir. güzel bir oyundur.

0

küçükken başlamalı bu spora. en önemli şey top kontrolü ve şut becerisidir

1

basketbol oynamanız için mutlaka güzel bir fiziğinizin olması lazım.ya da bu fizik için basketbol oynuyorsanız basketbol sizin için çok güzel bir dal.basketbol en iyi boy uzatma sporlarından birinin olduğunu söylüyebilirim sizlere.basketbol futboldan farklı oynanır.basketbol ile futbolda bir sürü farklılık vardır.fakat en güzel benzerliğide takım oyununun olmasıdır.güzel bir takım oyunu ile basketbolda maç kazanma oranınızı yüksetebilirsiniz.