0

orjinal zippo marka çakmağı anlayabilmek için.öncelikle ne kadar dizayn benzerliği olsada isim benzerliğine dikkat etmek gerekir örnek: zuppo,zeppo,zipo gibi düşük kaliteli oldugu anlaşılabilir.

0

hiç orjinal zippo çakmağım olmadı ama çakmalarından bol bol almışımdır heralde. hele ki üzerinde sevimli panda lar olanlar cool resimler olanlar var bazı hediyelik dükkanlarında en güzel hediyye o bence kesinlikle sigara içen etrafımdaki insanlara almışımdır. hem sevimli çok beğeniyorlar hem de 20 tl gibi bir fiyatı vardı en son aldığımda süper :)

0

orjinal zippolar genellikle rüzgar da sönmez ya da çok zor söner.yakıtları sahtelerine göre daha uzun gider.fiyatları ise 100 tl den başlar.ve sahtelere göre daha ağır ve dengelidir.

0

orjinal zippo cakmak zaten her şeyinden belli olur acılışından tut yanmasına kadar belli olur zaten sahte zippo olanların arkasında made in china yazar diye düşünüyorum tüm sahtelerin hepsinde o tarz şeyler yazıyor çünkü

0

orjinal zippo almakda cok bi olay yok aslında gerekde yok ama almak istersen "çakmak" çılar oluyor yada tarihi eşya satan yerler orlardan alabilirsin

0

ağırlığı dokusu fiyatı ve altında yazan seri numarası

0

zippo çakmağın orjinalliğini anlamak aslında o kadar zor değildir. çakma olan kendini zaten belli eder. kalitesizliği açma sesi , kapanma sesi , çakmak tasini yaktığınizda yanma şekli her türlü kendi j belli eder. orjinal işte tutusundan ,yanisindan belli olar hemen hemen .

0

orjinal zippo ile çakma zippo arasındaki farklar
çakması ucuz malzemeden yapıldığı için daha hafiftir kapak kısmında bulunan menteşe aradıklarında boşluklar vardır menteşenin birleşme kısımları orjinalinden daha küçüktür içindeki çakmak taşı rengi hammadde olarak bakır kol altları için pasta kırmızı gibidir menteşe hiç bazı bakırdan kullanıldığı için rengi değişik olur çakmanın rengi normalden çok parlak eden fazla kırmızı rengi nedir bağlantı vidası çok küçüktür sahte çakmak alt kısmında yazı daha yüzeysel olarak ve farklı olarak yazılmıştır keçe tamponu kaleci çok kötüdür ve doldurmak için delik yoktur

0

genelde şöyle bir önyargı vardır fiyatı kaldıysa orijinal fiyatı düşük seni orjinal değildir yan sanayidir gibi ancak bu zippo çakmaklar da durum böyle değildir bu cakmakların alt kısmında seri numarası gibi üretim numarası bulunmaktadır ve üretim yılı da yazar buradan orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz.

0

en küçük ayırtıntı fiyatıdır fiyatından anlaşılır neyin ney olduğu nasıl olduğu

0

kapağın tam net açılmasından. kapanış sesinden. taşının teklememesinden. rahat yanışından. çabuk sönmeyişinden. malzeme kalitesinden.

0

ilk once soru verdigin icin coksaol.zipponun altina yazan harf ve numara kisminin urunun kalitesine ile hic bir alakasi yoktur.zipponu resmi sitesinde de gorulebileci uzere o harfler cakmagin uretim tarihini ve yilini gostermekdedir.a 10 yaziyor ise oacak 2010 uretimdir.d 10 ise mayis 2010 uretimdir demekdir.cakmagin herhangi bir yerinde seri numarasi da bulunmaz.cakmaktir bu nihayetind cunku.cakmagin alt kisminda bradford p.a made in usa yazmaktadir. lakin bu yazilari cakmak zippolardada gorebilmek mumkun. o nedenle gercekten guvenilir bir yerden satin almakta daha cok fayda var

0

zippo çakmak sahte olduğu yazısından renginden yanışından içindeki elyafından belli olur. sahte olan bir zippo çakmak da zippo yazısı fazla kabartmalı değildir. birde rengi soluk ve mattır. orjinal zippo çakmak rengi değişmez yani renk atmaz paslanmaz yanışı gürdür.

0

merhabalar orijinal ve çakma zippo cakmak anlamanın bir cok yolu var
1 çakmağın duruşundan belli olur
2 kapak açılış hasaasiyeti
den belli olur

0

merhabalar bir zippo çakmak ile çakması arasındaki farkı kapağı açmadan ,tutmadan ,kalitesinden anlayabilirsin bence fakat eğer çok benzediğini düşünüyosan seri numarasını konrtol edebilirsin soruyu sorduğun için çok teşekkürler

0

orjinal ve çakma zipponun açılışından tutun hissiyatına kadar farkı anlaşılabilir: )

0

orjinal zippo çakmak görünüşünden bile anlaşılır kapağıni açarsan kalite kokar yani her yeriyle belli eder kendisini

0

kolay kolay anlaşılmaz ama sen yinede ışığa tut çok parlıyorsa orjinaldir az parlıyorsa sahtedir zaten.ama sen zippo önceden kullandıysan çakmağı çaktığında anlarsın zaten orjinal mi değilmi diye ona göre anlarsın yani farklı birşey yok.

0

orjinal zippo cakmagını anlamak için kapagını acarak bile anlaşılır kalite kendini belli eder herzaman gazla, calışmaz benzinle calısır orjinal zippo cakma zippoya göre daha ağırdır ve orjinal zippoların hem fitil hemde pamuk kalitesinden olsa gerek rüzgarda, sönmez cakma zippolarda böyle deil orjinal zipponun kapagının acılış sesi bile cakmaya göre daha tok bir ses cıkartır ve orjinal zippoların seri numaraları mevcut cakma zippolarda, seri numarası yazmaz . ve fiyatlandırma orjinal zippolar cakma zippolara göre cook pahalıdır.

0

gazla deil benzinle çalışır içinde pamuk var diğer çakmakalra göre farkı bu bide fitil olcak ucunda