0

evet öldürmek istediklerim arasında ilk sırada sevgilim yer alır kendisini beni sinir ettigi zaman oldurmeyi düşündüm ama sakaciktan. küçük yaştaki cocuklara tecavüz eden insanlari oldurmeyi düşündüm hemde aci cektirerek böyle.

0

evet bir çok kez düşündüm bunu! hani derler ya “allah’ından korkmasam linc ederim” diye bende bu misal hep kendimi durdurdum. ha evet bi kere denedim ama bu basarısız bir sonuc oldu. belki yorumlarda denk gelip okumussundur. kısa bir zaman ceza yattım ve beraat ettim. benim sevdiklerime zarar veren insanları öldürmek istiyorum. sadece sediklerime diğil bana zarar veren ve canımı yakan insanlarda bence ölmeyi hak ediyor. ne cezaevinden nede başka birisinden korkum yokta,allah korkum var içimde. iste bu yüzden “ben diğil allah versin belalarını!” diyip geciyorum her zaman.

0

belki de her gün defalarca düşünüyorum. bunun bir sebebi olmasının yanında bir sebebinin olmaması durumu da olabilir. inanın bana ikinci durumda olan insan sayısı hiç de azımsanacak seviyede değil ve bu gerçekten hastalıklı bir durum. ben de ikinci gruba giriyorum ve normal olmadığının farkındayım. insanlar bazen içlerinde biriken öfkeyi farklı yollarla atmak isterler. en kötüsünün de cinayet işleme eğilimi olduğunu düşünüyorum. gerekli bir sebebi olamaz bir insanı öldürmenin. bir hukuk devletinde yaşıyoruz. insanların cezalarını adalet önünde çekmeleri belki de en doğrusudur. ancak bazı suçlar vardır ki hiç kimse cezanın adaletle sağlanabileceğini düşünmez. adaletle derken mahkemeler ve yargı yoluyla demek istiyorum. yani asıl adil olanın o kişinin ölümü olduğunu düşündüğünüz olaylar olmuştur. bunların en başındaki suçlar ise çocuk istismarcılığı ve tecavüz suçlarıdır. gerçi zaten bu insanlar da girdikleri cezaevlerinde çok yaşayamıyorlar. ancak artık hapis edildikten sonra bu insanların suçları ya mahkumlardan gizlenmekte veya aynı tarz suçları aynı yerlerde cezalandırmaktalar. ben doğru bir uygulama olduğunu düşünmüyorum. herkesin de düşündüğü gibi bu insanların idam edilmesinin en doğrusu olduğunu düşünüyorum. konuyu çok dağıtmak istemiyorum. özetle ben her gün birilerini öldürmeyi düşünüyorum. benim için gözünün üstünde kaşının olması bile yeterli olabiliyor. ancak bu konuda tedavilerimi oluyorum. düzelmek için çaba gösteriyorum. eğer sizinde böyle durumlarınız varsa en kısa zamanda yardım almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. çünkü her zaman insanlar kendilerine hakim olamıyorlar. bir gün geç kalıp bundan çok pişman olabilirsiniz.

0

evet düşündüm. küçük yaştaki çocuklara dokulanlari öldürmek istedim. hala da istiyorum.