0

benim canım niye vereyim demi can satılmaz verilmez :d

0

her iki tarafta canını verirse ancak öyle olur yoksa tek taraflı olursa yaşayan taraf ölünceye kadar kendisi için canını verenin acısını içinde tutarak üzüle üzüle yaşar ,yaşayacağın hayatta sevinmekten çok acı çekmeni sağlar ve bu canını feda edenin isteyeceği birşey değildir.

0

sevdiğim için canımı bile veririm. çünkü o benim için çok değerlidir. ona zarar gelmesini hiçbir zaman istemem. ona geleceğine bana gelsin.

0

ben annem ve sevdiğim kadın için canımın sonuna kadar veririm, çünkü onları çok seviyorum iyiki varlar.

0

eğer buna değecek bir insansa yani boşa ölmeyeceksem verebilirim hiç sorun değil canını verirmisin derken bide mesela sevdiğim insan bana git kendini şurdan at dese onu yapmam o şekil değil zor durumda olabilir kendimi tehlikeye atmak zorunda kalabilirim o şekilde olabilir bunu da bilemezsiniz zaten bile bile ölüme gitmek diye birşey yoktur bunu kimse bilemez ve ne zaman nasıl ne şekilde öleceğini tahmin edemez.

0

canımı vermem ama canımı vermek için mucadele ederim . hayat o kadar kısa değil.

0

hayir tabiki.bu sevdigim kisiyi ne kadar sevdigime bagli.:)

0

ailem ve oğlum için canımı veririm cnku onlar benim canım yani canım diye onları bilirim ben veririm canımı ailem oglm için

1

canımı vermeyi düşünmem sanırım. :) can almaya ya da can vermeye yetkili değilim her şeyden önce. hem insanın başkasının canına ihtiyacı da olmaz. herkeste bir tane var ve en doğru şekilde değerlendirmek zorunda.

1

allah izin verirse canımı sevdiğim için veririm onun için elimden ne gelse yaparım dünyaları yakarım onun için kendimdende canımdan vazgeçerim

0

vermem. neden vereyim. canım benim değil ki. emanet.