0

benim için canımı yakan şey baş ağrısı ve diş ağrısıdır. bu ağrılar size diğer acılarınızı unutturur.

0

insanın canını en çok yakan diş ağrısıdır o kadar canınızı yakar ki onun ağrısından ne aşk acısını,ne aldatılma acısını,ne de hayal kırıklıklarını düşünebilirsiniz başka hiçbir şeyi düşünmenize izin vermez :)

0

aldatılmak yalan söylenmesi çok canımı yakıyor.eylemin benimle bir ilgisi yok biliyorum ama değersiz hissediyorum kendimi.hele çok yakınımsa bunu yapan canım çok daha fazla acıyor.ne gereği var söyle doğruyu gitsin işte.hayatı zorlaştırmak için bu kadar çaba sarfetmeye gerek yok.yaşamak başlı başına büyük iş.

0

insanın canını en çok yakan şeyler hayal kırıklıklarıdır yani olması mümkün olan ve kişinin olmasını çok istediği ama olmayan şeylerdir

0

bana göre insanın canını en çok yakan şeyler yaşanması mümkünken yaşayamadığı şeylerdir. ailesinden uzak kalması çok can yakar. söylediğim gibi yaşanması mümkünken yaşayamadığı şeyler insanın canını o kadar yakar ki. yani düşünsenize o şey mümkün ama siz onu yaşayamıyorsunuz bunun kadar büyük bir hayal kırıklığı ve üzücü bir olay olamaz inşallah yaşanması mümkünken yaşayamadığız şeyleri yaşamanız dileğiyle.. bu zamanda insanlar sürekli psikolojik bozuklukları ile ünlüler bu da yapmak istediklerini yapamadıklarından kaynaklanıyor.