0

arka sokaklar dizisini cok seviyorum.odiziyle buyum ben aslında.onlarla beraber yaslandik.hel ilk bolumleri okadar muhteşemdiki keşke o yillara geri donebilsek.murat zeynep mestut hüsnü engin ali rıza baba karakterleri okadar guzel oynuyolardiki sanki gercek gibi sanki yaşamislar gibilerdi.tabi sonradan katilanlar oldu selin sinan elif muzo gibi karakterler.her bolumun ayrı ayrı sevinci huznu korkusu vardi.onlarla birlikte agladik onlarla birlikte gulduk ve onlarla birlikte agladik aslinda.ama ben on çok şehit kazima uzulmustum.diziye daha yeni katilmisti.hic sanmiyordum oleceine.aslinda olmeseydi ekipte kalsaydi dizide oynasaydi daha iyi olurdu ve bi okadarda eglenceli olacagina emindim.ama haince öldü.hele ölmeden once sana yalvarirsam yedigim ekmek ictigim su haram olsun vatan sagolsun lafi beni okadar yedi bitirdiki.ama murat ve zeynepte diziden cikmasalardi iyi olurdu.birbirlerine cok yakisiyolardi.murati cok severdim.cok yakisikliydi.onun dışımda engin zaten diziye bi girip bi cikiyodu.varla yok arasi biseydi zaten ama onuda severdim.oda guzel oynardi.ve tabikide en onemlisi suati unutmamak lazim.bence suat diziden cikmamaliydi.cunku diziyi komik yapan oydu.cok komik ve sevimli bir karakterdi.tetin metin zeliha okadar iyi cocuklarki anlatamam.suatin ölümünde cok aglamistim ya oyle boyle degil yani.cunku hic inanmiyodum onun diziden ciktiginda

0

kanalın boşta kalan zamanını doldurmak için yeni proje üretmek yerine zamanında tutmuş olan bir projeyi ısıtıp ısıtıp setirciye sunduğunu düşünüyorum.

0

arka sokaklar dizisi diğer diziler arasında en çok tutulan dizilerdendir. şu an 400 küsür bölüm çekiyorlar sanırım ona rağmen kendilerini küçültmeyen bir dizi ekibi var yani bölüm atladıkça çok fazla abartılara yer vermiyorlar ve izleyici kitlesi çok fazla. ta eskiden beri izleniyor ben de bu yaşıma rağmen hala izlemeye devam ediyorum gerçekten süper bir dizi bence.

0

arka sokaklar dizisi artık polisiye dizi olmaktan çıkıp tamamen bir dizi senaryosuna dönmüştür. yani tabii ki eskiden de öyleydi fakat bir kaç yenilik,farklılık oluyordu. ancak bunca sezondan sonra artık ne bir yenilik nede bir farklılık yapmaları mümkün olmuyor. bu yüzden standart olaylar sırasıyla birbirini takip ederek dönüp duruyor. bazen rıza babaya bir şey olurken bazen aliye arada alinin karısı pınara. mesuta, tunça, tunç arada kanser falan oluyor. sonra hüsnüye, hüsnünün çocuklara, diğer ekip üyelerine derken zaten 50 bölüm falan buradan çıkıyor. e bunu döngü haline getirdiğin zamanda 2 yıl dizi çekme imkanın oluyor tabii. ancak şakası bir yana fazlasıyla saygı duyulması gereken bir dizi olduğunu da belirtmek istiyorum. 2 sene önce final vermişti sanırım arka sokaklar insanlar ayaklanmıştı bitmemeli diye dizi apar topar tekrardan çekilmeye başlanmıştı. tekrarları bile bu kadar izlenen bir dizinin bu kadar başarılı olması karşısında gerçekten şapka çıkarıyorum. işin garip bir kısmı da artık onların hepsi halkın gözünde bir polis olmuş durumda. bir olay olduğu zamanda insanlar onları gördüğünde niye müdahale etmiyorsunuz diye çıkışırken, isimleri de artık dizi de ki isimleri olmuştu. zafer değil rıza baba, özgür ozan değil hüsnü komiser, şevket çoruh değil mesut komiser gibi. dizinin bir diğer takdir edilmesi gereken durumu ise gündelik olayları çok iyi takip edip bunu diziye çok iyi yansıtmaları. toplum tarafından çok tepki gören veya haberlere başlık olan bir çok konuyu diziye harika şekilde yansıtıp bunları işlerlerken hiç kimseyi rahatsız etmemeleri ve bunun dozunu çok iyi ayarlamaları da ayrı bir pozitif durum. tüm bunlar göz önüne alındığı zaman arka sokaklar artık bir sistemi oturtmuş gibi duruyor ve bu şekilde devam ettiği sürece de kolay kolay final vereceğini falan düşünmüyor çünkü halk dizinin tekrarlarını dahi o kadar çok izliyorken hali hazırda böylesine bir ekibin de diziyi bitirmesi çok mantıklı bir karar gibi durmuyor. en az 3-4 sezon daha devam edeceğini düşünüyorum ben arka sokakların.

0

dızıyı cok eskıden ızlerdim.su anda ızlemıyorum ama bolüm olarak epey ucmuslar diye duydum.kaldirilsin diyorum.

0

bence kaliteli bir dizi. hem komik hem de dram öğeleri barındırıyor. izlenmeye başladığı zaman sıkmıyor.

0

beğenerek izliyorum ama aklıma da takılmiyor değil çocuklar bile orada büyüdüler

1

arka sokaklar'daki dizi çok saçma bir dizidir o kadar kurşun yiyip de ölmem ayıp olur mu ya da hemen olay mahalinde ler hemen böyle bir saçmalık olmaz hemen ekip yetişiyor nereden biliyorlar nereden geliyorlar biz evde polisi çağırdığımız zaman 2 saat sonra geliyorlar hemen hemen bu da hemen acil olay yerinde ler ve her şeyi daha ne diyorlar zaten rıza baba hızır aleyhisselam gibi en sonunda rıza baba arka sokaklar'ın babası bizim babamız da vardı onlar da çok güzel hüsnü çoban aşık falan oluyor başka kadınları saçma bence hüsniye bıraktığınız öldükten sonra kendini bir türlü toparlayamadı bir ara tedavi gördüğü hastanede film icabı tabii yani hepsi palavra inanılmaz yani anlatmaya gerek yok zaten ortada her şey her şeyde her her planda her şeyde arka sokakta tercih ediliyor böyle bir saçmalık olamaz hepsi öldü o mesut ölmedi benim kadar olmuş diyor hepsi evlendi işi oldu bir mesut evlenmedim bu mesut'un bahtını böyle yani diyeceğim bu iki arkadaşlar onun ayrıca bu kadar saçmalık olmaz yani bu kadar saçmalık bir film ben hiç hayatımda görmedim ve görmek de istemiyorum saygılar

0

dizi başlayalı yıllar oldu. başladığı günden beri başarısız geçen tek bir operasyon bile olmadı. arkadaş bi operasyon başarız geçsin. bi kere de aradığınız kişiler bulamayın hemen buluyolar.

0

tabiri caizse yillar eskidi dizi hala populerligini koruyor merak ediyorum bu dizi ne zaman eskir diye

0

arka sokaklar hakkındaki düşüncem bence güzel fakat biraz insanlarında dediği gibi çok abarttılar başrole hiçbir zaman bir şey olmuyor kimse vermiyor.

0

çok aksiyonlu ama olaylar birbirinin kopyası gibi, her anons geçilen yerlere yakın olmaları da ayrı bir saçmalık.verilen görevlerden tamamını kusursuzca halletmeleri, gerçekçi durmuyor.yıllardır bu dizinin sona ermemiş olduğunu bilmek can sıkıcı, yeni yüzler diziye girmese bu dizi hiç çekilmez.

0

birşey düşünmüyorum dizi hakkında , uzun süre süren bir dizi. ona benzer yapımlar olduğu için artık eskisi kadar popüler olduğunu düşünmüyorum .ben çok çabuk sıkılan bir insanım o yüzden çok önce sıkılmıştım zaten .

0

arka sokaklar eskiden çok iyiydide şimdi biraz saçmalamaya başladılar

0

aslında güzel bir dizi. çok uzadığı yönünde eleştiriler alsa da izleyicisi olmasa devam edemezdi şimdiye kadar.

0

bana göre çok uzadı artık. güzel bir finalle veda etmesi lazım.

0

dizier belli bir süre sonra eski formunu kaybediyor ya. hatta bir final yaptılar tekrar başlattılar diğer sezona. iyice saçmaladı ya. hepsinin özel hayatına fazla girmeye başladılar. dizide yani.

0

eskiden çok sevdiğim bir diziydi git gide yavaş yavaş izlememeye başladım ama halen izleyeni çok benimde beğendim bir diziydi

0

yani güzel bir dizi o kadar sezon yaptı demmekki tutalan dizi bende izliyorum ama 1 aydır izlemeyi bıraktım cnku doğru düzgün televizyon izlemiyorum