1

arka sokaklar dizisi daha güzel, çünkü kadrosu daha profesyonel ve polisiye bir dizi olduğu için daha fazla konuyu aynı anda işliyor. dizide güncel konular da var, macera da var, komedi ve drama da var. hepsi aynı dizi içinde işleniyor. çok güzel bir dizi.

0

arka sokaklar bayadır yayında kaldığı için arka sıradakileri pek çok insan tanımaz ama arka sıradakiler daha güzeldi

0

arka sokaklar daha güzel etrafımızda görmediğimiz çoğu şeyi gösteriyor

0

arka sokaklar adlı dizimiz 500 küsür bölüm felan var diye biliyorum gerçekten bi zamandan sonra saçma sapan şeylere yer veren bir dizi olmuştur konusu çok saçma yerlerdedir gerçekten boş bir dizi arka sıradakiler güzel bir diziydi lise hayatını anlatırdı ilk zamanlarda güzel olan arka sıradakiler sonlara doğru sacmalamıştır her dizi de olduğu gibi

0

birbiriyle alakasız iki dizi biri lise öğrencilerinin hayatı diğeri emniyet güçlerinin hayati

1

arka sokaklar dizisi çıktığında ilk bölümünden beri izliyorum şu ana kadar da izliyorum ama arka sıradaki dizisini hiç izlemedim ben izlemediğim için de yani hakkında bir şey diyemem güzel mi güzel değil mi ama arka sokaklar dizisini izliyoruz.

0

arka sıradanları hiç izlemedim arka sokaklar hernekadar gerçeği yansıtmada da zevke izlediğim bir dizidir.sıkı takipçisı değilim ancak çoğu zaman denk gelip izlerim

0

öncelikle ikiside uzun süren efsane dizilerdir.arka sokaklar da güzel tabi ki polisiye olaylar vs. arka sıradakiler ise tam gençlere uygun daha doğrusu gençlik dizisi desek daha doğru olur.kötü bir tayfanın uyuşturucu ile arası olan gençlerin bir hoca sayesinde hayatlarının değiştiği bir filmdir.

0

her ikisi de efsane diziydi ama benim genelde izledigim;arka sokaklar idi.