0

televizyonla alakam olmadığı için bilmiyorum ama güzeldir herhalde

0

tarafli bir haber merkezi ve tarafi oldugu yerin haberlerine daha cok ozen gosteriyor

0

ahaber hakkında herkes yalan yanlış şeyler söylese de bence tam olarak öyle değil.

0

a haber televizyonu belki taraflı yayın yapıyor olabilir ama gerçekleri söylediği konusunda çoğu kişi hemfikir ben de bunlardan biriyim geçmişte türkiye üstünde oynanan birçok senaryonun gerçek yüzünü a haberden öğrendik

1

a haber genel itibariyle çok kişi tarafından izlenen bir kanaldır. habercilik yapıyorlar. haber sunuyorlar. belgesel sunuyorlar, spor haberleri sunuyorlar. akşam kuşağı haberleri sunuyorlar. haber sunucularını özellikle bayan sunucuları başarılı bulmuyorum. çok ruhsuzlar. haberlere ruh katmıyorlar. sanki önlerine bir kağıt sunulmuş ve öylece sadece o kağıdı okuyorlar. diğer haer kanallarında olan sunucular gibi değiller. onlar kendilerini adeta hırpalayıp bir haberin peşine düşüyorlar. ön planda oluyorlar.

0

a haber ak partinin kanalı. hic beğenmiyorum...

0

ailecek çok beğenerek izliyoruz haberlerini. kendimizi dünyanın en gelişmiş, refah seviyesi en yüksek, dünyaya yön veren bir ülkede hissetmek çok güzel. :) bu kanallar çoğalmalı, devlet ve toplum tarafından desteklenmeli diye düşünüyorum. mu acaba?

0

a haber kanalının hazırladığı belgesellerini beğenerek izliyorum.güzel belgeselleri olmasına rağmen habercilik konusunda pek başarılı bulmuyorum açıkçası.