0

altının fiyatı düşmesi sadece döviz kurlarına bağlı değildir devletin de etkisi vardır.

0

altın endeksi dövize bağlıdır. döviz düştükçe altında düşüyor. inşallah birazdaha düşer.

1

altın endeksi dolara bağlı olarak değişir

1

altındaki de dolardaki de düşüş geçici esas yılbaşından sonra ciddi zamlar bizleri bekliyor maalesef.

0

dünya ekonomisinden dolayı. eee dolar da düşmeye başladığına göre :))

0

dövizdeki düşmeye bağlı bir düşüş bu hepsi birbiriyle bağlantılı birde düğün sezonu değilya insanlar yazın olduğu gibi altın almıyorlar bununda etkisi olabilir.

0

gram altındaki düşüş sebebi ülkeler arası iletişimlerdir

1

piyasalardaki güven eksikliği neticesinde insanlar altına yönelirler. bu durumda da arz/talepten ötürü altın fiyatları artar. fakat, altın fiyatlarındaki değişimin tek nedeni arz-talep meselesi de değildir. küresel enflasyon, küresel para miktarı yani likidite, küresel reel faiz oranları altın fiyatlarını etkileyen faktörlerdir. altındaki düşüşün nedeninin en basit açıklaması talep olmayınca altında arz da olmaz.üretim maliyetlerinin yüksek olması da buna sebeptir. insanlarda bu ekonomik kriz zamanında altına yatıracak para da olmayınca bir de düğün mevsimin de geçtiğinden altında düşüş görülüyor diye düşünüyorum.

0

yok kanka nerde adanalılar cimri çıktı kaynanam iki teneke taktı koluma sen öyle yapma gelinimize antep’te altın takı önemlidir (; @cihatiraz4480

0

dolar düştü ya ondandır bu düşüş yoksa başka şeyle olacak gibi değildi

1

papaza amerika'ya gönderdik diye dolar düştü ve ondan sonra altında düşmeye başlıyor yani bu papaz bu kadar etkilimi içmiş ki altını doları bu kadar düşürüyor ben anlamadım yani bu saçmalık bir şey ama yani olmaması gereken bir şey de papaz için bu kadar değmezdi ekonomimiz çöktü iş türkiye'deki iş verenler bir sürü işler işçilerinin iş yerlerini kapattılar iş çalışan işçiler bir sürü işten çıktılar yani bu bence bunun altından çıkamaz yani bu erdoğan bu şekilde daha önce adamları rest çekti ve daha sonra adamı ve geri verdi madem öyle vermeiden bu kadar türkiye'yi bu hallere sokacak tın yine de altın dolar dan dolayı düştü diyorum

0

gram altında düşüşün sebebi yaz ayından kış ayınabdoğru girmemizde. çünkü yaz aylarında düğünler çok olmakta ve altınlar rakı olarak çokça takılmaktadır. birde ülke ve dünya gündeminin rutin gitmesidir. yani satabil olmasıdır. dünya nezdinde bşr savaş ihtimali altın fiyatlarını yükseltir.

0

amarika ile anlaştı devlet e papazda verildi tabiki de düşecek.

0

türkiye tasarruf yaptığını söyledi belkim ondandır yada dolar düştü diye fazla takip etmiyorum artj

2

adana burma bilezik mi vardı kanka sen :)) önceden bozdursaydin keşke şimdi ye kâra geçerdin :)