0

mma yani kafes dövüşü en tehlikeli spordur bence

0

en tehlikleo spor dallari olan tekvando kafes dövüşü boks bunlar insani sakat birakir. hatta insan bu dövüşler yüzünden ölebilir. normalde savunma sporu diyorlar ama hic oyle bir durum göremiyorum. bunu öğrenen kişiler genelde insanlara zarar vermek için kullanıyor. dövüş yapan insan beyinsiz insandir. insanlar neden kavga eder ki. tamam sinirlerine hakim olamayabilirsiniz ama karsinizda insan var yani . allahin yarattığı bir can var . her ne olursa olsun kavgaya karsiyim.

0

sokak dövüşü kafes dövüşü boks tehlikeli sporlardır

0

boka boks boks en tehlikeli olanıdır. su insan olede bilir sakat kalada bilir. o oyun değil resmen tekme tokat birbirine girmektir ağız burun kan içinde kalıyor çok tehlikeli riskli bi oyun. tabi başka olanlarda var ama bu daha göze batıyor. bide amerika hantkay nedir boyle topu fırlatıyor diğerleri onun üzerine cunlaniyirlar resmen adamı eziyor lar silindir gibi mahf edip perişan ediyorlar

0

en tehlikeli spor dallarından biri de bana göre boks olduğunu düşünüyorum. çünkü surata büyük darbeler vurup ölümle sonuçlanabilecek bir spor dalı olarak görüyorum. çok dikkatli olunması gereken bir spor dalı.

0

en tehlikeli spor turu sokak dogusudur.nedeni ise kural yoktur

0

uzakdoğu dövüş sanatlarının hemen hepsi tehlikelidir, bir anlık boşlukta gelen darbeyle insan bilinç kaybı yaşayabilir ve hayata gözlerini yuma bilir.

0

tehlikeli olmayanı yoktur ama dövüş sporu denilince kurallarla tehlike azalır.

0

bence dünyadaki en tehlikeli dövüş sporu muay-thai çünkü bu dövüş sporunda tüm hareketler serbest mesela boxta sadece eller kullanılıyor karatedede tüm herşey serbest olabilir ama karate bir kendini savunma spordur muay-thai bilen biri olsam bu dövüş sporundaki yeteneklerimi sadece savunma amaçlı değil saldırı amaçlı da kullanabilirim asıl sorumuza gelince dediğim gibi dünyanın en tehlikeli dövüş sporu muay-thai dir.

0

en tehlikeli dövüş sanatı diye birşey yoktur. dövüş sanatları doğu felsefesinde koruma sporu olarak geçer.

0

bence en tehlikesi sokak dovusu olumle bile sonuclanir

0

sumo güreşi çünkü bel kırılma riskiorda çok

0

bence en tehlikeli dövüş sporu kafes dövüşleridir.

1

en tehlikelisi tabikide boks tur ne olacakki

1

benn ce boks en tehlikeli dovus sanati.en iyi bokscu khabib

1

dövüş sporları tehlikelidir ama enazından belli bir güvencen vardır.

0

tehlikeli olmayan dövüş sporu yoktur hepsi tehlikelidir. ama gepsi segment olarak baz alınırsa bu kafes dövüşlerinden kaçın nerene nerden ne geliceği belli olmaz dünyaya gözlerini yumarsın

0

conor mcgregor khabib gibi önemli dövüşçülerin olduğu mma en tehlikeli dövüş sporudur.

0

tehlikeli olmayan dövüs sporu yoktur zaten.dövüs sporlarının hemen hemen hepsi tehlike arz eder.

0

kardeşim şuanda boks gibi duruyor.çünki agır siklet bi şampiyona içinde ordakii adamlar vede ordaki adamların dışarıda kavga etmesi veya başkasına yumruk atması yasaktır ve suçtur.çünki o0 adamlar ölümcül bi insan haline gelmişler artık o yüzden suç aleti gibi görünüyorlar.bazen bir yumruk bile insanı öldürmeye yeter.ama şöyle bişey varrki çok keyifli bir spor dalıdır boks ssevereke yaparım.