0

tehlike anlamında her iki aracın da riskleri mevcut olup bence uçak bir adım öndedir.

0

ecelin geldiğinde kimse önüne geçemez. herşeyden önce allah herkese hayırlı nir ölüm nasip etsin. uçak yada tren diye düşünürsek. şartlarına göz önüne almak lazım. hangisinden %lik olarak kurtulma payı daha yüksektir. ona bakmak lazım
örnek olarak. uçağın patlamasından kımse kurtulamaz muhtemelen lakin tren motorundaki patlamada reyonlardaki inslardan bir kısmı kurtulabilir.

0

uçak kazaları trene göre daha az olduğundan az tehlikeli

0

tren kazalarından belli ihtimal sağ kurtulunabilir ama uçak kazasından sağ kurtulma ihtimali daha azdır yani uçak biraz daha tehlikelidir trene göre

0

uçak tehlikelidir bence ama acele geldi mi yürümek bile tehlikelidir

0

yani bana göre bence ikisi de çok tehlikeli sonuçta trenle de kaza yapılabiliyor ,uçakta da aynı şekilde düşebiliyor. haberlerde bugün daha gördüm tren devrilmiş yani bence bana göre tüm araçlar tehlikeli gibi onun için artık yapacak bir şey yok ölümün nereden geleceği belli değil ama trene göre uçak daha tehlikeli sonuçta bir rüzgar vurduğunda daha çabuk düşebilir yani genellikle ben haberlerde uçak kazası mı daha çok duyuyorum trene göre yani benim düşüncem de bu.

1

günümüzdeki tren kazalarını düşününce ki zaten uçak için denilen gerçekten en güvenli uçuş, ulaşım tercihi olduğudur.
çorlu tren kazasının üzerinden bir kaç ay geçmişken tekrar ankara'da hızlı tren kazasının olması insanları düşündürtmelidir. ve ilgililerde insanlara bu güveni tekrar kazandırmalıdır.