0

yazdığım kitabı yayımlamak isterdim. aklıma başka bir şey gelmedi :)

0

çağımızın yeni trendi sanal paraya yatırım yapabilirsiniz bilgi sahibi olan biri için 50.000 tl’yi 1.000.000 tl yapmak hiç zor değil.

1

bir çok iş yapılır. bir küçük market acabilirsin mesela. aylık geliri güzel ve kolay bir iştir. bi kac tane motor alarak lokantalara kiraya verip gelir elde edersin. lokantalar yemek siparişlerini taslim etmek için bu motorları kullanır. küçük bir yerde bulunan bir dükkan kiralayıp tekı,toka,kozmetik ürünleri satanilirsin. bir manav acabilirsin. alternetif çok en iyi sekilde ve geliri sana yetecek işler kurmaya özen göster. ticaret hayatında batmakta vardır bunu sakın unutma.

1

ufak bir market açılabilir, küçük bir ev yemekleri dükkanı veya kırtasiye dükkanı. ayrıca takı bijuteri veya iç çamaşırı veya butik tarzı işyerleri de açılabilir. tamamen hayalinize ve yeteneğinize bağlı bir tercih :)

1

bir butik açılabilir kıyafet butiği benim hayalim :) yine bir kek pasta ama butik olarak açılabilir,bir kafe açılabilir,bir yatırım yapılabilir arsa falan küçük de olsa,kuaför açılabilir. yani çeşit olarak çok fazla dükkan açılabilir cadde mağazası tarzında hatta kirası verilip bir avm içine bile girilebilir,kozmetik dükkanı giyim dükkanı çok güzel ya .

1

çiğ köfteci açabilirsiniz. güzel mallar alıp pazarcılık yapabilirsiniz.