0

çünkü bizim insanlarımız yapıyor ve maalesef iyi yapamıyorlar

0

güzel bir konuya değindin kardeşim. hakikaten neden bu kadar uzun sürüyor diziler. bütün akşamımızı bir dizi esir alıyor resmen. dizilerin ortalama süresi 2 saat 15 dakika. reklamlarla birlikte 3.5 4 saati buluyor. hem 9 ay kesintisiz devam ediyor. hemde 10 sene bitirmek bilmiyorlar. yabancı dizilerde sitcomlar 20 - 25 dakika aralığında oluyor. normal diziler 40 ile 55 dakika aralığında oluyor. sezonda en fazla 22 bölüm çekiyorlar o da nadir genelde sezonu 12 13 bölümle bitiriyorlar. 22 bölüm bile olsa yine bizimki gibi 9 ay sürmüyor. 8 sezon bile sürse 50 dakika olduğu için yormuyor. bizde süreleri düşürmeliyiz bence. aralara da birkaç bilgi kültür yarışması fazladan serpiştirirsek müthiş olur.

0

sadece türkiye’de değil yabancı ülkelerde de çok uzun süren diziler var.

0

sevilen diziler uzun sürüyor reyting kırıyor devam etmesini istediği için halk devam ediyor twitter o kadar paylaşıp yapıp takip eden insanlar çok istiyorlar yani oynamasını dizinin

0

uzun sürdüğünü düşündüğüm tek dizi arka sokaklar ve kurtlar vadisi. 13 sezondur devam ediyor. oldukca sıkıcı bir hal almaya basladı. konuları hep aynı oluyor. birde vurulan polisler nedense hiç ölmüyor. mesela masut komser tam 500 kere vurulsa bile ölümsüzlük yaşıyor adam. keske bu kadar uzun süren diziler zevkli ve farklı konularda olsa. mesela cukur dizisi 10 senon cekilse bile kendiniz izletecek potansiyeli olan bir dizi.