1

abimin hazırlanması benim hazırlanmamdan uzun sürdüğü kesin . saçının her teliyle ayrı ayrı uğraştığı düşünülürse sadece saçı için 1 saat banyoyu meşgul ediyor.

0

bir erkeğin hazırlanması 10 dakika sürer ancak 1 kadının hazırlanması minimum 1 saat sürer kadınlar süse püse herşeye çok dikkat ederler

0

bir erkeğin hazırlanması tamamen kişiden kişiye göre değişir bazıları yavaş hareket ederek hazırlanabilir. bazıları hızlı bir yere yetişecek de ondan daha eşinin daha çok çabuk halledebilir mesela sabah kalktı ve hemen banyoya girdi banyodan sonra neler yapması lazım tamamen şöyledir. kimisi kafasını yukarı kimse yok komple duş alır ama ne kızlara göre bir erkek daha çabuk hazırlanabilir. yani bundan böyle bir plan çıkartabilirim çünkü kızlarda sabah kalktığımda duşa giriyorlar saçlarını yapıyorlar ve sonra aynen karşına geçip yarım saat bir saat gibi bir makyaj hazırlıyorlar kendine kıyafet konusunda da en az gardıropun başında durup hangi kıyafeti giysem diye seçiyorlar. bekliyorlar giyiniyorlar hazırlanmaya çalışıyorlar. ama bir erkek sabah kalktığında hemen seri bir şekilde kahvaltımı hazırlayıp kahvaltını yaptıktan sonra güzelcene bir kafasını yıkayıp yüzünü elini yüzünü yıkadıktan sonra, direkt üstüne bir gömlek ve tişört altına da bir pantolon giyip hemen hazırlar biliyorlar yani ben genellikle hep böyle yaparım benim hazırlanmam konusunda oldukça basittir. direkt sabah kalktığım gibi anlattığım şekilde kahvaltını yaptıktan sonra irek saçımın ya da duş alırım aldıktan sonra ise hemen pantolonun şeker hazır bir hale gelir ve gideceğim nereye gideceksin, işe mi gideceğim yoksa okula mı gideceksin, ona göre hazırlanıp evden çıkmayı başarırım. yani bu şekilde bir erkek sabahleyin çabucak hazırlan böyle olacağını düşünüyorum. yani kızlara göre iyi olduğumuzu düşünüyorum.

0

bence en fazla 2 dakika sürüyor erkeğin hazırlanması

0

erkeklerin hazırlanması kişiye göre değişse de erkekler çok çabuk hazırlanıyor. en fazla on dakika falan sürüyor.

0

herkes farkı hazırlanma süresi vardır. ben mesala 5 dk sürmez hazırlanmam ama bazıları en az saça 10 dk ayırır sonra kılık kıyafet derken yarım saati bulur.

0

kisiden kisiye degisiyor bu hazirlanma suresi... mesela benim bir abim var.... aman allahim kiz olsa daha csbuk hazirlanirdi inanin. bir insanin bir dus almasi bile 1 saat surer mi? :d :d allahtan kiz degil de makyaj derdinddn kuetuluyoruz. birde kiz olsa tamam... onu o an evden cikaramazsin. :d :d bende aksine makyaj filan sevmedigim icin rahatim. birde ne giysem diye kafamda canlandiririm. birde sacimi duzlestiririm tamamdir. hazirim ben. 15-20 dakikada hazirlanir cikarim kadin olmama ragmen. :d :d

0

özel bir yer ise 15 (max). sıradan bir yer ise 5(max). :)

0

bu erkekten erkeğe değişiyor bence ama bir erkek ne kadar geç hazırlana bilir kı en fazla yarım saat ama kadınlar öyle mi olur 2 saat 3 saat belki de 4 saat erkekler böyle değil hemen hazır olur biz kadınları beklerler.

0

benim evde hazirlanmam en fazla 15 bilemdin 20 dakıka sürüyor fazlasi olmaz ama bayanlar için minimum 1 saat bu bende anlamadim neden.

0

ben 10 15 dakikada hazırlanıyorum mesela ama kadınlar 15 saatde anca hazırlanıyor

0

bir kadına göre 10 kat daha hızlı biliyorum ya gerisi önemli değil

0

valla ben en geç yarım saatte hazırlanıyorum.

1

erkeklerin makyaj yapma derdi olmadığı için beş dakika da hazırlanıyorlar. sadece erkekler yataktan zor kalkıyorlar.

0

10 15 dk civarı sürer ama bazen bazı şeyler ters gidebilir istisnalar kaideyi bozmaz.

0

bir erkeğin hazırlanması olduğu duruma göre değişiklik gösterebiliyo
mesela okula giderken 3 dakka
dışarı çıkarken 2 dakka
kızla buluşacağı zaman 1 dakka
bu zaman 5 dakkayı aşmıyordur