1

evet tabiki etkileri vardir bunların en büyük örneği kurtlar vadisi dizisi sonrası olan çocuk ölümleri her insanda olmuştur mutlaka ben bile küçükken bir diziden etkilenip bir çocuğu kaçırmak istedim gerçekten çok komikti ya

1

bence oldukca fazla etkiliyor. komik bir örnek verdikten sonra asıl konuya geccem. bir keresinde bi uzun yola cıkmıştım otobüs yolculuğuyla. bu yolculuk sırasında kulaklıkla bir müzik actım. her dizide görürüz duygusal sahnelerde müzik calar adam veya kadın kafasını cama yaşlar ve yolculuk yapar. bende heves ettim yapacam dedim. müxigi actım kafamı cama koydum saniyede 60 kere kafamı zama vurdum. dizilerdeki şeyler gercek diğil. :) gelelim asıl konuya bir çok insan bu dizilerden etkileniyor. sadece dizi diğil filimlerdende etkilenen insanlar var. mesela yabancı bir ülkede çocuk ben süper kahramanım diyerek camdan atlayıp hayatını kaynetmişti. ülkemizde de bu durumlar mevcut. mafya dizilerini izleyen insanlar sanırsın kendini büyük bir adam sanıyor. beline silahı takıyor gidip sagda solda atar yapıyor. sonuc olarak tabiki hapise giriyor. unutmayın ki izlediklerim gercek diğil hayal ürünü. kendinizi onların yerine koyarak hareket etmeyin. sadece vakit doldurmak için ve sevdiğiniz için takip edin. takip etmekle yetinin ilerisine gitmeyin.

2

insanları olmadıkları,olamayacakları yada zaman içinde elde edebilecekleri bir hayata özendiriyorlar,her şey büyük büyük ve abartılarak yapılıyor,para zenginlik lüks evler bunlar hep özendiriliyor ee bunlar olmayınca da yıkımlar,bunalımlar hatta kendini öldürmeye kadar giden ciddi sonuçlar ortaya çıkıyor. çok acı,gerçekten zaman geçirmek için izlenilen televizyon aslında çok tehlikeli.

1

dizi filmler çocuklar ve insanlar üzerinde büyük yıkımlara sebebiyet veriyor.