0

televizyonda hafta içi her gün izlediğim program zuhal topalla sofradayız programını izliyorum onun dışında da her gün beni bırakma dizisi hafta için her gün oyunuyor bir de onu izliyorum.

0

evde bulunduğum her zamanda televizyonu açarım. bunun sebibi kendimi yalnız hissetmemem yani arkada bir ses olmasi için ve dışarıdan helecek olan sesleri duymamak istemem. bu yüzden en çok izlediğim programı bulmam çok zor. bu yüzden her gün yayınlanan programlar olma ihtimali daha fazla bu yüzden ana haber bültenleri ve yemekteyiz programını en çok izliyorum.

0

aslında baktığımız zaman televizyon programları içerisinde en çok izlediğim haber kanalları olduğunu söyleyebilirim. çünkü gündemde hangi konular olup olmadığını ve ne gibi olayların yaşandığından haberdar olmamız gerektiğini düşünüyorum. özellikle de hafta sonları genel olarak spor programları izlemeye özen gösteriyorum.

0

pek televizyon izlemeyen biri olarak haber kanalları kanal d star tv show tv arada bir teve2'de akasya durağı oluyor onu izliyorum