0

cilt bakımı cildimize yaptığımız balıklardır. nemlendirme şu gerekir, temizlenmesi gerekir. günlük bakımları yapılmalıdır. temiz su ile yıkanmalıdır. masaj yapılmalıdır. yüzde makyaj bırakılmamalıdır.

0

cilt bakımı cildin yıpranmasına ve yaşlanamasına karşı yapılan bir uygulamadır.cildimiz yediğimiz besinlerden dolayı yağlanma gösterebilir.bu da genellikle t bölgesinde gözeneklerin tıkanmasına sebep olur. gözenekler tıkanınca siyah nokta oluşumu başlar.bu da yüzde kirli ve hoş olmayan bir görüntü bırakır.bu durumun giderilmesi için düzenli olarak peeling yapılmalıdır.bunun için hazır jeller kullanılabilir. yada kendimiz bir maske yapabiliriz.çiçeklerden karışı elde ederek doğal bir maske elde edebiliriz.ben her sabah loreal paris'in cilt temizleme ürününün hassas olanını kullanırım.cildimi yumuşacık yapar ve rahatlamasını sağlar.akşamları yatmadan önce yine loreal paris'in ürünü olan kil jelini kullanırım.loreal paris'in ürünlerini çok kaliteli buluyorum.özelliklede hassas cilde karşı etkili sonuçlar vermektedir.cilt bakımı harici el ve ayak bakımlarıda yapılmalıdır.eller yaşlılığı her zaman belli eder.kuru bir cildim olduğu için sürekli kremle masajlar yaparım.ayaklarıma ayak masaj yağını sürerim.kremle masaj yaparım ve pamuklu bir çorap giyip daha konforlu olmayı tercih ederim.ayak bakımı çok önemli.bütün günün yorgunluğunu en fazla hissedendir.

0

bence belirli rutin bir cilt bakımı yok.her insanın cilt yapısı bambaşka.her cilt başka birşeyle beslenmek ister.her çiçeğin farklı özelliği olduğu gibi cildin de farklı farklı özellikleri vardır.
bir çiçek çok su güneş ışığı isterken,diğeri haftada bir ayda bir ister ve ona göre besleriz o çiçekleri.
cildimiz de aynen öyle.herkesin önerdiği krem ilaç kullanılmamalı kullanmamalıyız kesinlikle.iki kişinin cildide kuru diye ikiside aynı kuru ciltler için olan kremi kullanır fakat aynı yararı göremez veya birinde alerji yapar tahriş eder.bu yüzden bu konuda net bir cevap kesinlikle yok.
ben kendim de ne yapıyorum diye sorulursa da,öncelikle hiç bir zaman eve geldiğimde yüzümde makyajın durmasına izin vermiyorum gelir gelmez temizliyorum tonik yardımıyla,daha sonrasında da saf zeytinyağlı sabunlarla eldiven yardımıyla cildimi iyice peeling yapıyorum,ölü deriden arındırıyorum.
sıcak su buharı her zaman iyi geliyor cildime yumuşatıyor bu yüzden haftada bir gün mutlaka yapıyorum.sonra tekrar peeling yapıyorum,duş alıyorum ve çıktığımda aleovera sürüyorum.bu şekilde cildime baktığımdan beri sivilce çıkarmıyorum.
önceden önüme gelen maskeyi kullanırdım aman ne olacak deniyim bunuda diye,aynı zamanda fondoten gibi cilt makyaj ürünlerinide sık sık değişir denerdim.şimdi emin olmadığım,denemediğim hiç bir ürünü kullanmıyorum,arkadaş tavsiyesi falan aman uzak durun...

1

kükürt sabunu kullanmak cilt bakımı için en uygun sabundur

0

bakımı güzellik salonlarında milyonlarca para acayip bakım yapılan şeydir ama ben bunu gereksiz buluyorum evde de kendin cilt bakımını yapabilirsin cildin temiz tutman gerekiyor evde yapılan maskeler daha iyi cildi daha çok besliyor bunun yanında daha sağlıklı diyebilirim kada bir cilt bakımını yaparım haftada bir dediğim şey ise maskelerdir yumurta maskesini çok fazla kullanırım faydasını çok fazla gördüm gözenekleri mi küçülttü siyah noktalarımdan arındım bir çok faydasını gördüm ama genel olarak her gün yüzünü temizler ve tonik uygularım çok faydasını gördüm en önemli şeylerden bir tanesi de kesinlikle saçınız elleriniz yüzünüze değmemeli bütün gün elimizi her yere süreriz bunu alıp yüzünüze sürersek yüz daha çabuk mikrop kapar gözeneklerim ya enişte benim onları sıkılaştırmak için de burs yöntemini kullandım buz yöntemi gerçekten cildime çok iyi geldi şuan gözeneklerin yok denecek kadar az burundaki siyah noktalar ise bimden aldığım siyah nokta bantlari ile geçti gerçekten bim’deki siyah. bantlarında hiçbir şeye değişmem çok faydasını gördüm siyah noktalarım temizlendikten sonra tonik uyguluyorum ailece siyah nokta olan yerin katmanına kadar temizlemiş oluyorum ne güzellik salonlarına gidip milyonlarca para harcamanıza gerek yok bence evinizde de bunu gayet güzel bir şekilde başarabilirsiniz ve böyle çok daha faydalı çok daha yararlı ve çok daha sağlıklı bir çok insan bunu kendi evinde yapmıyor çünkü hemen sonuncu olmak istiyorum eğer sabırlı bir kişiliğe sahipseniz kesinlikle evde yapmanızı tavsiye ediyorum evde yaptığınız her şey doğal oluyor ve cildinize herhangi bir zarar vermiyor öyle sonunda yaptığımız çık takımın içinde neler var bilmiyorum belki benim bildiğimi alerji yapar belki sivilcelenme yapar o yüzden güvenmiyorum diye kendim cilt bakımını her zaman evde yaptım bundan gayette memnunum