0

açık ten rengi olan insanlara yakıştığı söylenir ama bana kalırsa kimseye yakışan bir renk değil. kalitesiz ve aurası düşük bir renktir. kişiyi silik gösterir. bakımı da zordur sürekli düzenli olarak yıkamak ve kuaför elinden geçmesi gerekir. uzun lafın kısası bulaşmayın derim. uğraştığınıza değmez.

0

bakır saç rengi kimlere yakışır biliyo musun açık tenli olanlara yakışır bakımı limon ve tuz ile yapılır

0

beyaz tenlilere ve acik bugday ten rengine yakisir birde renkli goze sahipseniz tadindan yenmez. bakimi zordur duzenli olarak boya uygulanmasi gerekir parlakligini korumasi icin.

0

beyaz ve kumrallara yakışır onun dışında kimseye yakışmaz.
yıka işte al sana bakım

1

yüzi siyah olanlar yani kara tenlilere siyah tenlilere yakışır ama aslında en çok esmerelere yakışır ben mesela esmerim ve bana yaklaşıyo ve ben boyamadım güneşde çok durduğum için ouyor onun için en cok esmer tenlilere yani beyaz tenlilere yakışır benim abiminde teni siyah ama sac rengi bakır sac rengi ama bana daha çok yakışıyo çünkü ben beyaz tenliyim abim siyah tenli onun için ona fazla yakışmıyo siyah tenlilere önerim sarı bir saç rengidir siyah sarı uyuyor birbirine onun icin siyah tenlilere sarı sac rengi yakışır beyaz tenlilere ise bakır teli saç rengi yakışır bana yakışıyosa sizede yakısır bence güneşde durun ama sadece saçınızı güneşe çevirin.

1

bakır saç rengi beyaz ten rengi olan kiişilere daha çok yakışır .yıkandıkça çok fazla akan bi renk oldugundan sürekli yeni boya yapıılması gerekebilir ve bakımlı görünmesi içi sürekli kuaforde fön maşa gerektirebilir aksi halde saç taramamış gibi bakımsız gösterebiliyor insanı.

1

bakır saç rengi kumral ve esmerlere daha çok yakışır diye düşünüyorum.

1

beyaz ve soğuk alt tonlu kişilere yakışır. sıcak alt tonlu kişilerde boğucu duracaktır. boyadıktan sonra aşırı sıcak suda duş alınmamalı. duş alınırsa boya daha çabuk akacaktır. ayrıca iki haftada bir çeşitli yağlarla saçınıza maske yaparak besleyebilirsiniz. ayrıca ısı kullanmamalısınız.

1

beyaz ten, mümkünse yeşil göz (mümkün değilse lütfen lens almayınız yüzüklerin efendisindeki yaratığa dönüyosunuz)

1

bakır saç rengi açık tenlilere yakışır. esmerseniz saçınızı bakır boyamayın itici görünür.

1

açık ten renkli insanlara çok yakışır,bu göreceli birşey ama bence açık tenli beyaz tenli insanlara daha çok yakışır,2,3 gunde bir mutlaka duş almalıdır,saçın nem dengesini çok iyi ayarlamalı,devamlı parlak bir görunumde tutmalı aksi takdirde,kötu bir görunumu olur..

1

beyaz tenliler çok yakışır.bakimi zordur cabuk akar .sürekli maske yapmanız lazim

1

bakır rengi saç bana göre beyaz tenli ve biraz da esmerimsi olanlara yakışır ama pek de uzun boyluya değil normal boylarda olması gerek şöyle hanım hanımcık :)

1

işte bu benim ilgi alanım. bakır dediğiniz sanırım hürrem saçı. bu saç gerçekten yakışana çok çok yakışıp yakışmayanda da inanılmaz paçozluk duruyor. hele ki dipleri gelmeye başladıysa. esmere yakışır diyenler olmuş ama ben bunun aksini düşünüyorum beyazlara daha çok yakışır zaten doğal olarak bu renge sahip olan iskandinav insanlarına bakın genelde beyaz tenlidirler ve çilleri de vardır. o yüzden bu renk doğal olarak veya tenli kişilere daha çok yakışır ama kaş- göz renginin de önemli olduğunu düşünüyorum çünkü ben de beyaz tenkitim ve bakır tonları bana asla uymuyor çok solgun ve çirkin görünüyorum o renk hiç yapmadım ama kahverengi de akar akar o tonlara gelir ya, işte o zaman anladım o tonların bana gitmediğini. o yüzden beyaz tenli de olsan illa bana gider bu renk diye düşünmemelisin. bence bakır saçı en iyi renkli göz kaldırıyor yoksa solgun duruyor bir de sık saçlı insanlara daha çok yakıştığını gözlemledim.

1

ben elçin sanguda görmüştüm çok yakismisti oyuzden beyaz tenlilere diyebilirm

1

bakır saç renginin bakımını bilemem ama kime yakıştığına gelecek olur sak bence açık tenli güzellere yakışır. güzellik göreceli kavramdır her insanın güzel dediği diğer insana göre olmaya bilir ama sonuç olarak bana göre böyle hele bide zayıf narin tenli bi bayana on numara yakışacağını düşünüyorum. kibar narin zarif ve eğlenceli bir bayana yakışır ya neden yakışmasın ki hem öyle bir şey var ki bu hayatta bayanlara her şey yakışır bence çünkü onlar bu dünyanın yaşanma ve yaşatma sebeplerinden biridir aslında onlar olmasa dünya düzeni kalmaz güzellikler ortadan kalkar ortalığı pislik batırır ha bu erkeklerin ne kadar pis olduğunu falan anlamına gelmiyor onuda vurgulayayım yani dikeni olmayan gül olmaz topraksız da ağaç yaşamaz yani

1

bembeyaz tenli insanlara yakisir. bakim gerektirir. surekli boyamak gerek akan bi boya rengini diri tutmak icin boya sık sık yapılmalı. ve makyaj önemli. surekli makyaj yapmali. ve ona uygun giyinmeli. bakir sacli kotu giyimli makyajsiz bi kadin farkli görünür. tavsiye etmem. bakir tercih edecek bayan bakimli olmali o kadar

1

esmer erkek ve kadınlara daha çok yakışır. beya tenli olanlara da yakışır ama esmer tenle daha iyi uyumlu olur.
bakımı ise;
2-3 günde bir düzenli olarak yıkanması ve bitkisel yağlarla desteklenmesi gerekir. her gün yıkanırsa saç yağlanır düzenli olarak her gün yıkanmamalıdır.

2

çilli veya güneş lekeli kadınlara veya erkeklere. ve kesinlikle beyaz tenli insanlara çok yakışan bir renk. bayılıyorum.

1

kadın erkek fark etmeksizin beyaz tenli insanda bayıldığım özelliktir esmer olup saçını bakır rengine boyatan kadında inanılmaz itici durmasına rağmen çok çok nadir yakıştığı da görülür ki yakıştımı da tam yakışır yani