0

basketbol takımları futboldan daha fazla başarı getirmiştir bence. bir kadın olarak futbol zlemekten hoşlanmam ama basketbol cayip ilgimi çekiyor. ama ülkede basketbol da futbol gibi popüler olsa sanki orada da holiganlar çıkıcakmış gibi geliyor bana. galatasaray birçok başarısıyla bizi gururlandırmıştır. başarılarının devamını dileriz basketbol galatasaray :)

0

kardeşim galatasarayin öncelikle kadrosu çok sağlam avrupa liginde çok büyük başarilari var milli basketbol federasyonlarinda çoğunlu galibiyet ile dönen bir takimdir euro cup da çok bilinen bir takimdir kadin basketbol takimi olsun erkek basketbol takimi olsun ço iyi takimlardir ve ggerçekten bu sene yildizlarda gördüğüm tek milli takimdir

0

galatasaray futbolda gayet iyi ve basketboldada öyle olmak üzere gayet iyidir ve bir cok ödül almıştır kupa madalya gibi ödüller

0

5 türkiye basketbol ligi kupası
3 türkiye kupası
2 cumhurbaşkanlığı kupası
1 uleb kupası.en önemliside uleb kypasıdır nitekim efesin koraç şampiyonluğundan sonra avrupada uzun bi aradan sonra kazanılan bi kupa olmasıdır.
son dönemde ddüşüşte olup uleb şampiyonluğundan sonra maddi olarak küçülmeye gidip ergin atamanın ayrılmasıyla beraber düşüşe geçmiştir. bu senede avrupadan elenmiş olup en büyük süprizide fenerbahçeye ligdeki ilk yenilgisi tattırmış olmasıdır .

1

en önemli ve adını duyuran başarılardan biri euro cup'tur.

0

euro cup aldılar başka bir başarıları olduklarını ben bilmiyorum siz biliyorsanız benide aydınlatırsanız sevinirim.

0

erkek basketbol takımı euroleaguede oly, cska gibi takımları yenmişti. eurocup'u ise ergin ataman yönetiminde kazanan erkek basketbol takımının yanı sıra, tekerlekli sandalye takımın şampiyonlukları da mevcut. kadın basketbol takımı ise euroleague ve eurocup'u kazanarak büyük başarılar elde etmişti.

0

oktay mahmudi ile euroleague'de cska, oly gibi ekol takımları yenmeleri ve ergin ataman döneminde ise micov, mccallum, lasme, sinan gibi isimlerin önderliğinde bayern, gran canaria ve son olarak finalde strasbourg'u eleyerek eurocup'u kazanması bence galatasaray basketbol takımının en büyük başarılarıdır.

0

galatasaray basketbol takımının özellikle ergin ataman ile birlikte yakaladığı başarılar mevcuttur. öncelikle eurocup şampiyonluğu. galatasaray eurocupta şampiyon olarak bütün ülkemize haklı bir gurur yaşatmıştır. euroleague de bir başarısı olmayan temsilcimiz, türkiye de ise bir çok kupayı kaldırmıştır. türkiye kupasını 5 defa, türkiye ligi şampiyonluğunu ise 7 defa kazanan galatasarayın basketbolda ki en büyük başarıları bunlardır.

0

galatasaray basketbol takımının başarıları nelerdir pek bilmiyorum ama ben fenerbahçe basketbol takımını tutuyorum geçenlerde fenerbahçe birinciydi de hala birinci sanırım her neyse galatasaray ile fenerbahçe'nin basketbol maçı vardı galatasaray fenerbahçe'yi yendi ve adamlar dünyadaki en büyük başarısı olduğunu falan söyler yani. galatasaray gibi bir büyük kulübün böyle küçük şeyleri düşmemesi gerekiyor bir fenerbahçe basketbollu yendikçe dünyaları yakacaklardı az kala yani böyle şeyleri takmaya gerek yok topu yuvarlak yani öylede olur böylede olur adamlar 1 fenerbahçe yani cidden çok övündüler çok havalandılar sonra da havasını söndürdü ile başka bir takım galatasaray buradan kınıyorum.

0

galatasaray basketbol takımının bu seneki en büyük başarısından biri fenerbahçe beko gibi bir dünya devini yenmesidir, bu galatasaray basketbol tarihie geçmiştir, bu başarısından dolayı tebrik ederiz.

0

merhaba arkadaşlar galatasaray ve beşiktaş'ın başarılı çok fazladır ülkemizde bu iki takım türkiye cumhuriyeti'ni temsil eden en büyük takımlardan birisidir galatasaray'ın zaman zaman avrupa'da zaman zaman başka alanlarda galibiyetleri çok fazladır beşiktaş'ın da dünya üzerinde büyük bir takım olduğu herkes tarafından bilinir.

0

ben begenmiyorum basketbol neden varki en iyisi futbol

0

erkek basketbolunda kazanılmış eurocup şampiyonluğu, kadın basketbolunda ise euroleague ve eurocup şampiyonlukları var. ama bu başarılara rağmen futbol kadar ilgi görmediği için bırakın tekrar bu başarıları yaşamak ligde başarılı olması bile zor.

0

tek basketbol da degilde futboldada tarih yazmistir

0

euro cup kazanmasi sanırım vede geçen haftaki fb galibiyeti

0

galatsaray basketbol takımının en önemli başarısı eurocup ı kazanmak olduğunu düşünüyorum takım seviyesine baktığımızda zaten eurolig de bir başarı çok zor gözüküyor takımın şu anda tek amacı 1 maç fenerbahçe galibiyeti bence bu da olabilir en büyük başarısı olarak onun için vizyonu olmayan bir takım

0

galatasaray basketbol takimi diger lig takimlarindan daha ruhlu daha serefli bir basketbol takimlaridir fenerbahce basketbol takimi gibi iki takimin birlestirip bir takim yaratmamistir.ben kendimi bildim bileli galatasarayliyim kucuklukten beri tff basket ol ligini takip ederim ozellikle galatasarayin maclarini hic kacirmazdim.kimi yillar cok iyi oynardi kimi zaman kotu oynardi ama hep ruhlu oyununu ortaya koyardi ozellikle sanli galatasaray taraftarinin de destegiyle hep iyi yerleri hakediyor ve bunun sonucunda final 4 lusune kalmayi ve eurocup kupasini kazanmayi basarmistir ligde bircok kez sampiyon olan galatasaray erkek basketbol takimi ozellikle engin ataman doneminde iyi performans sergilemistir ancak engin atamanin son donemlerinde ise kotu performans ortaya koymustur.bunun nedeni engin atamanin takima olan motivesinin dusmesidir bunun nedeni ise milli takim antrenorlugunu de yapmis olmasidir bana gore bu dogru bir is degilki cunku 2 takimada odaklanamak oldukca zor bir istir eger isini profesiyonel yapacaksan tek bir takimla yoluna devam etmelisin engin ataman bunu yapmadi ve 2 takimi calistirmayi tercih etti bu nedenle galatasaray erkek basketbol takiminda performans dusuklugu meydana geldi.engin atamandan sonra yeni hocayla beraber galatasaray basketbol takimi tekrardan performansini arttirdi ve kendi evinde fenerbahceyi maglup etti.boyle performansi devam ederse basketbol takiminin tahminimce 2 veya 3 sene sonra tekrardan avrupa liginde finallere kalacagini dusunuyorum umarim duzgun kaliteli transferlerle galatasaray basketbol takimi hak ettigi yerde yani avrupada sampiyonluklarla doner.

0

sayın başkan mustafa cengiz inde dediği gibi fenerbahçe basketbol takımını yenmek galatasaray basketbol takımı’nın en büyük başarısıdır

0

galatasaray futbolda olduğu gibi basketbolda da iyi bir seviyede ve iyi derecedeki başarılara imza atmıştır.