0

en once sigara ve ickiden uzak durmak . dengeli beslenmek . düzenli uyku . düzenli spor yapıldığı sürece sağlıklı oluruz tabiki sebze meyve tüketimi de çok önemli .

0

spor yapmak dengeli beslenme düzenli uyku iştirak gezmek eğlenmek mutlu olmak

0

dengeli beslenmek ve sağlık bir hayat sürdürebilmek.

0

bu soruyu duyduğum zaman hep klasik cevabım spor yapmaktır .ama çok doğru en çok katkısı olan bu. daha sonra hep mutlu olmaya çalışmak. herseye olumlu yaklaşmak, stresten uzak durmak ,iyi hissetiğimiz insanlarla vakit geçirmek,gezmek istediğimiz yerlere gitmek. bunlar bizi sağlıklı ve dinç tutar.

0

spor ve bol bol su içmek bunun yanında sigara ve alkolden uzak durmak

0

sağlıklı olmak için biraz da olsa hareket gerek. alkolden, çok yemekten, sigaradan uzak durmak ilk üç şey ve çok çok önemli. bunun dışında stresli hissetmemek için meditasyon, yoga yapmak da müthiş sağlık katıyor hücreler yeniden doğuyor gibi hissediyorsunuz.

0

spor düzenli beslenme yatma uyanma saatleri standart olacak

0

sağlıklı bir insan olmak için öncelikle sağlıklı beslenmek ve spor yapmak gerekir.
sigara va alkolden uzak durmak gerekir.

0

düzenli bir hayat bence.. düzenli bir uyku düzenli bir beslenme ve hareket ile, ayrıca sigara alkol uyuşturucu ve benzeri şeyler gibi insan sağlığına zararı olan şeylerden kaçınarak sağlıklı bir insan olabiliriz.

1

spor yapmak... hayatımıza hareket katmak.. organların canlanmasını, işlevlerini yerine getirebilmesini sağlamak... yoksa çürür insan için için...