1

insan olmanın kuralları vardır. bile bile bir insana yanlış yapıyorsanız insan değilsinizdir?

ufak insanlar var, cüsseleri büyük olsa da, yürekleri, karakterleri yerlerde insanlar var.
soru sormuşum, gelmişler ama cevap yazacaklarına eksileyip gitmişler. her kimseniz gerçekten aciz insanlarsınız ve psikolojiniz bozuk.
insana saygısı olmayanın kendine bile saygısı yoktur. yazık sizlere acıyorum.
güneş balçıkla sıvanmıyor unutmayınız.

6 cevap
0

insanların birbirlerine karşı saygı ve sevgi çerçevesinde her zaman hareket etmelerini doğru bulmuşumdur, yıkıcı değil yapıcı olun.ilk önce saygı duyun kim olursa olsun, birinin size kötü bir niyeti yoksa o kişiyi de kırmanın üzmenin de bir manası yoktur.sorulan sorular hoşunuza gitmediyse bile bunu cevap yazarak hür bir ifadeyle açıklayabilirsiniz, sonuçta herkes aynı görüşte saf tutmayabilir ve bu gayet doğal.yapılan bu davranışı olumsuz bir tavır olarak görüyorum, umarım böyle durumlar daha olmaz çünkü soru soran kişinin de dengesinin bozuyorsunuz, kırıp üzüyorsunuz.her zaman hayatta empati en büyük doping yaratan ilaçtır, moral ile beraber ve sizlerin de empati kurmanızı istiyorum.aynı durum ile siz karşı karşıya gelseydiniz ne yapardınız, tepkiniz ne yönde olurdu bunu sordunuz mu kendinize hiç merak ediyorum şimdi.karşılıklı birbirimizi düşünürsek eğer hâl olmayacak hiçbişey kalmaz yeryüzünde, birbirimizi anlayalım yeter ki.

1

insan olmanın kuralları vardır,ilk önce insan canlılar içinde düşünme yetkisi olan tek canlıdır.düşünen bir insan yanlış yapmamalı kendi özgürlüğünün başladığı noktada başkalarının da başladığını unutmamalıyız,saygı ve hoşgörü insan olmanın kurallarındandır.insan olmak üremeyi üretmeyi gerektirir.

1

kim soruna - koydu bilmiyorum ama ben senin sacma bir sorunu gormedim acikcasi..
ama olabilir bu tur seyler birazda normal karsilamak da fayda var diye dusunuyorum.
insan olabilmek zor is tir.

2

her yerde olduğu gibi burada da tuhaf tuhaf konuşan insanlar olacaktı illaki herkesle aynı görüşte alamıyoruz maalesef birbirimizin görüşlerine saygı duyarsak dünya gerçekten çok daha yaşanabilir bir yer haline gelir. burasıda bizim hakkımızda hiçbir şey bilmeyen bizim de onların hakkında hiçbir şey bilmediğin insanlarla dolu. o yüzden kim ne derse desin kim ne değiştirdi bulunursa bulunsun tanımadığım ve beni tanımayan insanları ben asla takmıyorum. takarak ağız dalaşı içerisine girmek insanı sıkan bir durum. buradaki insanları takıma kadar takmam gereken çok daha fazla insan var hayatımda. o yüzden siz de öyle yapın bence. kimseye cevap vermek için uğraşmayın kafanız rahat olsun. herkes kendi işine baksın bu platformda çok daha iyi olacak bence illaki bir dostluk ya da düşmanlık edinmek zorunda değiliz.

1

insan olmanın kuralı tabii ki de vardır istan düşünen bir hayvandır iyi düşünmek güzel yaşamak yaşamak güzel bir ömür sürmek karşındakilere saygılı olmak insan olmanın en büyük sabır arkana döndüğünde hakkında güzel konuşuyorlarsa eğer insan olmanın kuralını çözmüşsündür demektir

1

doğru söylüyorsun abla ama insanların kuralı vardır ama bazı insanlar yanlış yapıp insanlıktan bile çıkabilir ama artık insanlar alışkanlık hale getirdi ki onlara hiçbir şekilde bir şey de olmaz yani utanmazlar öyle söyleyeyim. sana öyle insanlar bana da çok denk geldi. bu sitede bile yani denk geliyor hala da devam ediyor. artık böyle sinirim bile bozuldu diyebilirim. cevaplicqk soru bile bulamıyorum. yani böyle arka arkaya aynı sorun görünce cevap veresin bile gelmiyor çok şükür ben hiç hayatım boyunca kimseye yanlış yapmadım. zaten benim hiçbir şekilde kişiliğime yakışmaz bence onu yapan insan her zaman karaktersiz insandır benim gözümde yani başka bir şey de demek istemiyorum.