1

tırnaklarınızı kaç günde bir kesersiniz?

şimdi ben bu soruyu niye sordum(öz eleştiri)

9 cevap
0

tırnakları normalde belirli bir düzende kesmek iyi olabilir diye düşünüyorum ama maalesef benim öyle bir düzenim yok. bakıyorum genelde bana uzun geldiği zaman kesiyorum tırnaklarımı.

1

tırnaklarımı uzadığında direkt keserim. gün olarak bir sayı veremeyeceğim aslında. 3 günde bile istediğim uzunluğa geliyor ve kesilmesi gerekiyor hemen. zaten uzun tırnaklardan pek hoşlanmıyorum.

0

tırnaklarımı cuma günleri eğer evdeysen okulda değil sen evde keserim okulda hesap kesmem daha doğrusu kesemem tırnak makası yanında içecek halim yok ya ama gene de tırnaklarımı kesmem ben tırnaklarım çok yavaş uzar ve ben tırnak kesmek için diğer tırnağımla diğer tırnağımı keserim bi çeltik açarım tırnağımda sonra tırnağımı kopartırımo kadar çok yaptım ki bunu artık tırnak makası ile gibi kesmiş oluyorum.

0

ellerim genelde haftada bir keserim.ayakları daha uzun sürede

0

ellerimi haftada bir ama ilginç ayak tırnaklarımı hatırlamıyorum

0

tırnaklarım çok çabuk uzaması için genellikle iki haftada bir kesiyorum
ve daha dün tırnağımı kesmiş bulunmaktayım.

1

vallaha tırnaklarımı uzama süresine göre kesme zamanım değişir. kadın olmama rağmen fazla uzun tırnaklardan hiç hoşlanmıyorum. çok kötü ve pis ve görüntüsü oluyor aslında. o yüzden fazla uzatmadan konuşmaya çalışıyorum. genelde de bu süre 2 hafta gibi bir süre oluyor. bazen çok rahatsız ederse haftaya bile beklemeden kısaltma gereği duyuyorum. hiçbir şey yapamazsam törpülerim öyle kısaltırım.

0

tırnaklarımı genelde 2 hafta da bir keserim

0

kısaltıyorum ben uzadıkça kısaltıyorum uzun tırnak sevmiyorum zaten incelip kırılıyor,ama kökünden kesmem orta boy iyidir. haftada bir olabilir.