0

yagmurlu havada yurumek tabi ay yagmur yagiyo diyipde semsiye acmamak lazim ama deli gibi islanmak var hayaller kurmak var yagmur yagsin sen kapil sarkinin ritmine .. kur hayallerini bak yoluna

0

yagmurlı bir günde yürüyüş daha güzel oluyor kulaklıgını takıp taladro dinlemek ve yürümek birde sigaran olsun cok güzel oluyor

0

hüzün istersek eğer yağmurlu bir günde uzun bir yürüyüş ile mis gibi doğa kokusunu tercih ederim. ama keyif almak istediğimiz eğlence amaçlı bir gün geçirmek istiyorsak eğer de kartopu oynamak gibisi de yoktur tabii ki. :))

0

kartopu oynamayı tercih ederdim tabiki de daha komik daha zevk li daha eğlenceli hemde diğeri yani yağmurda yürümek sevgiliyle yapılan birşey onunla iyi olur onu da bulmak biraz imkansız ve öyle şeylerde klişe kaldı artık ama kar topu çok eğlenceli ve gecmeywn bir eğlence tarzı ben kar topunu tercih ediyorum.

0

ikisinin de zevki ayrı bence ikiside güzel benim için.ama bana yağmurda yürümek daha ağır basıyor.tabiki yanındaki kişide önemli ozman dahada duygusal oluyor .

1

kar topu oynayacak kadar kar ne kadar uzun yıllardır olmadı. şimdi düşününce aklıma geldi. istediğin kar topu olurdu.

0

bende kesinlikle kar yağışlı bir günde kartopu oynamayı tercih ederim.bunun sebebi yaşadığım şehirde kar yağışının sıklıkla gerçekleşmiyor olması.böyle bir fırsat yakalamışken kaçırmak olmaz.

0

benim için yağmurlu yürüyüşü tercih ederim. çok güzel kokuyor yağmur yağınca her yer. bide sevdiğinle yürüyünce ayrı bir güzel oluyor.

0

her ikisi de olur benim için farketmez. çünkü ikisi de eğlenceli olur benim açımdan.

0

yağmurlu bir günde yürüyüş tabi ki daha güzeldir

0

karlı bir günde kartopu oynamayı tercih ederim

0

karlı ama güneşli bir gün muhteşem olur. karda piknik kartopu oynamak çok zevkli

0

yağmurlu birgunde yuruyuş bana daha cazip geliyor