0

güvenmek için doğru insanları seçerek işe başlanabilir. her yanılgı bir ders ve eleyici özellik olarak düşünülürse kişi hem deneyim kazanır hem gelecekte güvenecek kişi tercihinde daha doğru hamleler yapar. güvenmekten ve hata yapmaktan korkmamak ilk şart. her insan kayıp değil kazançtır.

0

güvenini sarsacak birşeyden dolayı ise güvensizlik bence aşılması çok zor bir kere güvenip yanıldığını anlayınca tekrar güvenmek beynen zor ve mantığın engel oluyor. ama güvenmek istemek ise onu küçük deneylere tabi tutabilirsiniz konu ile ilgili aşırıya kaçmadan. ama bir insanı tanımak için en güzel metod benim için gözlerin ve beden dilinin söylediği şeyler. bu yaşa kadar beni hiç yanıltmadılar.

1

güven problemi olan bir insanın işi zor demektir. eğer insanların güvenini sarsmış biri iseniz onu tekrar kazanmak bayağı bir iştir. fakat olmayacak diye de birşey yok. mutlaka bunun bir yolu var. güven, insanlar arasında ve eşler arasında olması gereken en önemli bir olgudur. güven olmayan bir ortamda huzur ve mutluluk olmaz. çünkü insan güvenli yaşamayı sever ve her zaman güvende olmayı ister. güvensiz bir ortam insanın her daim rahatsız eder. eğer bir insan kişiler tarafından güvenilmez ilan edilmiş ise o insanın tekrar o insanların güvenini kazanması için bir takım şeyleri yapması gerekiyor. bunların en başında insanlara karşı asla yalan söylemeyecek ve aldığı emanete sonuna kadar sahip çıkacaktır. ayrıca insanlara eğer söz vermiş ise mutlaka yerine getirecek ve zamanında yerine getirecektir. gerçekten bunlar bir insan için önemli hususlardır hem de hayati hususlardır. bunları yapan insanlar etrafında güveni sağlayan insanlardır. ama hiçbir zaman işin içine yalan dolan girmeyecektir. ayrıca insanlara olan yaklaşımlarda nazik, kibar ve hoşgörülü olmak gerekecektir.

0

bir kere çok güvendiğiniz bir insandan darbe yediğiniz zaman tekrar bir başkasına güvenmek oldukça zor bir durumdur. bunu yenmek için ön yargısız bir şekilde yeni tanıştığımız insana yaklaşmamız gerekir. tamamen güvenmeden kendimizi çok açmamalı ve temkinli yaklaşmalıyız ki ilerde bir sorun yaşarsak fazla üzülmeyelim.

0

daha cok guven verici insanlarla karsilasarak arkadslik kurarak