1

ahh o uyku problemi yok mu?
gece saat iki'ye kadar uyuyamıyorum. hani birşey de hayal etmiyorum neden uykum gelmiyor anlamıyorum. eski romalıların kullandığı yöntemlere kadar bir çok yöntem denedim. ama yinede erken uyuyamıyorum. akşam gelmeyen uyku, sabah gitmiyor. bazı sitelerde okumuştum; eğer tüm gün vücudumuzu ve beynimizi yoğun olarak çalıştırırsak, gece çok erken uykumuz gelirmiş. ben bazı günler işten gelirken çok yorgun oluyorum. o zaman uykum geliyor. fakat pazar günleri akşama kadar evde yan gelip yatıyorum.bu yüzden uykum geç geliyor pazar günleri. umarım yardımcı olmuşumdur.

0

bu ne vicdanla alakalıdır. ne de belli saatle aynı yatağa girip uykuyu beklemekle gerçekleşir. uykun yoksa uyumayacaksın. ama önerim şu olacak 24 saat uyuma.. uyku bastırdığı zaman belli bir saat seç o saatte uyu. ertesi gün yine aynı saatte uykun gelecektir . eğer yine geç saatlere kalırsan uyku problemin maalesef yine bozulacaktır.

0

gece geç uyumaman lazım saat 10 10.30 gibi uyursan sabah dimdik kalkarsın hep o saatlerde uyuyunca alışırsın zaten erken uyumaya erken kalkmaya

0

öncelikle uyku problemini gidermek için gece yatarken belirli bir saatte yatağınıza girin. mesela tam 23:00 da yatağınıza girin. sonra uyumayı deneyin. her gün bu şekilde yaparsanız eğer, uyku probleminizi giderebilirsiniz.

0

öncw vicdanımızı rahat tutmalıyız sonra da yattığımız yerin rahat olmasından wmin olmalıyız hâla uyuyamıyorsak bir bardak papatya çayı iyi gelir