0

hayalimdeki erkek tam da hayatımda olan kişi, yakışıklı, esprili, korumacı,sahiplenici, kıskanç , gerektiği yerde özrünü dileyen, gönül almasını bilen, her zaman yanımda olan ve olduğunu hissettiren, küçük , büyük sürprizler yapan, fazla da değil az da değil tam kararında romantik, sevdiğini hissettiren , gerektiğinde sözümü dinleyen, gerektiğinde de sözünü dinleten, yardımsever,başkalarına karşı merhametli,yufka yürekli, taşı sıkıp ekmeğini çıkaran, çalışkan, olgun birisi.

0

hayalindeki kız güzel olacak hem ahlak yönünden hem yüz güzelliği olacak.beni çok sevmesi ve bana saygı duyması gerekir.benim sözüme güvenmeli ne duyarsa duysun en son benimde sözümü de dinlemeliyim yargısız infaz yapmamalı, maddiyata çok aşırı düşkün olmamalı,kılık kıyafeti açık saçık olmayacak, iyi bir insan olacak insanları kırıp ve üzmekten çekinecek, ne yaparsak ne karar alırsak beraberce yapacağız,karşıma olup hoşgörülü ve güler yüzlü bir şekilde muhabbet edebileceğim tatlı dilli, güler yüzlü bir kız isterim.

0

hayalimdeki kız öncelikle beni sevecek ve saygı duyacak. benim yapma dediğim bir şeyi asla yapmayacak. bana saygı gösterecek. anlayıp,anlamaya calışcak. beraber herseyi yapacagız. yeri gelcek gülecek,yeri gelcek aglıcagız. fakat ne yaparsak yapalım beraber yapacagız. o bana güven vercek,bende ona güven verecegim. o bana ben ona saygı gösterecegiz. ilk basta iyi bir insan olması lazım. iyiliği ile herkese bir faydası dokunmalı. içinde hayvan sevgisi olmalı ve onları koruyup,kollamalıdır.

1

konuşulabilecek ve gerektiği zamanlarda ayrı ayrı planlar yapılabilecek bir kız gerçekten efsane olurdu.