0

13. kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek aşşağı düştü diye biliniyor artık ne kadar doğru bilemeyiz uyuşturucu maddemi kullandı yoksa piskolojik sıkıntılarımı vardı veya bir kişi veya kişiler tarafındanmı öldürdü.

0

ankarali namik intar etti pikolojisi bozuktu

0

ankaralı namık ankaradaki evinde ölmüştür. balkondandan atladıgı söylensede karısı yaptıgı acıklamada dengesi kayıp düştü, benim kocam intahar etmez dedi. hakkında bi çok seylenti oldu. kimileri bonzai içmis intahar etmiş dedi. kimileri borcları yüzünden intahar etti dedi. gercegi kimse bilmiyor ama balkondan düşmesi sonucu ile hayatını kaybetti.

0

ankaralı namik bildiğim kadarıyla piskolojisi bozulmuş. sıkıntıdaymış içmiş kafası güzelmiş kafası güzel olduğu için aşağıda havuz var sanıyor içine atlıyor yani allah rahmet eylesin ne diyelim zor icmeseymis keşke

0

pencereden aşağı düşerek öldü. " aa ne güzel havuz diyerek aşağı düştü"

1

ankaralı namık bildiğim kadarıyla ankara iline bağlı sanatçılarından biridir. genellikle oyun havaları söyleyen bir şarkıcıydı. ölümü hakkında bilgim olarak yanlış hatırlamıyorsam bir araba kazasında hayatını kaybetmiştir.