0

ailesi zengin olduğu için kaçırma ihtimallerinin yüksek olduğunu düşünüyorum . daha önce de ailesi kaçması için yardımcı olmuştu daha sonra yakalandı . ayrıca intihar etmeden önce ailesiyle konuştuğunu hatırlıyorum beni buradan çıkarın yoksa daha fazla dayanamayacağım gibi birşey . kaçırmışta olabilirler ama yinede kolay değil böyle işler . sonuçta ceza evi cem gariboglunun kimliğini biliyor yüzünü biliyor . başka bir cesetle ayırt edebilecek bir sürü insan var . bütün bu ceza evi buna alet olamaz . bence kaçırılmamaş intihar etmiştir olabilir .

1

benim içimde kaçtığına dair güçlü bir his var nedense. adalet malum ülkede, ama ilahi adalet tecelli eder bir gün umarım.

0

cem garipoğlu'nun intihar ettiğine asla inanmıyorum. para ülkemizde her kapıyı açıyor onunda hapis kapısını açtı. ya çıkarttılar yada kaçırdılar onu oradan ve yalan haber yayıp öldüğünü söylediler. şimdi gününü gün ettiğine eminim. türkiye'de olduğunu sanmıyorum uzunca da bir süre gelmez hatta. belki gittiği ülkede de bir kızın canına kıyar o cani öyle duyarız yaşadığını.

0

kendi hayatımdaki ilk şahit olduğum kadın cinayetinin baş aktörü. ondan sonra da bu ülkede kadına şiddet bir türlü bitmek bilmedi. öldü mü öldürüldü mü bilmem ama umarım öbür tarafta da cezasını bulur.

0

cem garip oğlu olayı bu ülkenin em saçma en anlamsız en çok sır perdesi olan olayıdır şahsen ben o kaphenin

0

bu yeni bir olay değil arkadaşlar bilmeyenler yeni sanıyor cem garipoğlu cezaevinde öldürüldü bence kendine onu yapan bir insan değildi takip ettiğim kadarıyla yani tabiki bu durum gizlendi asla ortaya çıkmadı ama öldürüldü bence

0

cem garipoğu cinayetten yargılanıp hapse düşmüştür. garip bir şekilde birkaç yol sonra koğuşta kendini intahar etmiş olarak buldular. haberlere göre cem garipoğlu’nun intihar ettiği yönündedir. bundan başkada başka bir bilgiye sahip değiliz.

1

cem garipoğlu'da kimmiş? intihar mı etmiş? yazık etmiş kendine böyle yaptıysa.. ailesine sabır dilerim..