0

kulaktan dolma bazı bir kaçını bilsek de, yine hiç ilgilenmediğim konudur demek istiyorum.

0

insaat iscisi, garson, bulasikci, terzi acitasyona baglanilan meslekler soylerler genelde nerden nereye geldim basariliyim havasi.

0

ferhat göçer doktor. cerrah. sonraaa... hande yener tezgahtarmiş. ebru gündeş konfeksiyon işçisiymiş mesela. cuneyt arkın var yine doktor olan. serdar ortaç unlu olmadan önce tornacıydı. ibrahim tatlises'i bilmeyenimiz yoktur sanirim. o da ünlü olmadan önce biliyorsunuz insaatlarda çalışıyormuş. (adamin artik adina çigköfte zinciri var, kebapçı zinciri var, kanalı, radyo kanalı var... ünlü olduktan sonra iyi bir yatırım yapmış vallahi. hayran kalmamak elde degil.) yildiz tilbe birkac is yapmis. bakicilik tezgahtarlik gibi... nursel kose var. hani simdi avlu dizisinde oyneyan kudret, onceki oynadigi dizi paramparca orada da keriman rolundeydi. nursel kose de mimarmış aslinda. levent ulgen var. fizikcidir kendileri.. kendisine "basarililik" anlaminda hayranim. bölümünü dört ortalamasiyla bitirmiş. :) ve hepimizin bildigi candan ercetin. asil meslegi arkeolog. bir donem muzik ogretmenligi de yapmistir kendileri.

0

ibrahim tatlıses inşaat işçisi tarkan satış elemanı

1

biliyor musunuz sorularınızda daha kapsamlı ve açıklayıcı olmanızı bekliyorum kendi adıma.. misal bu sor, dünyada ya da ülkemizde yüzlerce ünlü var.. şimdi ben size hangi birini yazayım..deseniz ki bildiğiniz üç ünlünün daha evvelki mesleği neydi.. anlarım.. ama bu sorunuza cevap veremeyeceğim.

0

kimi garson, kimisi satış elemanı , kimisi bulaşıkçı , yani öle öle magaznlerde çıkıyorsa kim neyciydi aklımda yok yani