0

okadar para kazanıyorlar kendilerini hep şık göstermek içinde en ünlü markalardan giyiniyolar yani bende ünlü olsam okadar para kazansam bende harcardım

0

ehh o kadar zengin olsam ben de o kadar kıyafetlere deli gibi para verirdim muhtemelen.. var ki harcıyorlar yahu amaann :))

0

unluler o kadar para kazaniyorlar ki resmen akillarini sasiyorlar ve haliyle de elbiselere yoneliyorlar. zaten unlulere sorsan fakirlere yardim eder, yetimlere yardim eder avutur ancak ne ala mualla. kim kimi avutuyor kim kime yardim ediyor. nerede gorsek sekilli sukullu pullu elbiselerle geziyor, topuklu binlerce liralik ayakkabilarinin sesleri tak tak tak diye cikiyor. yani bana gore cok mantiksiz ben bir unlu olsam normal standart bir elbise secerdim kendime.

1

her zaman en şık kişinin kendilerinin olmalarını istiyorlar her hangi bir ortamda veya kamera karşısında. paraları çok bu ünlülerin. reklamlardan, programlardan veya şarkılardan filan kazanıyorlar bol bol. bu yüzden parayı harcaya harcaya bitiremiyorlar ve her şeyin en pahalısından alıyorlar. benim düşüncem bu yöndedir.

0

para çok nereye harcayacaklarını şaşırıyorlar tabii normaldir