0

görümcenin kendisini belli etmek için yaptırdığı topuzdur oldukça yüksekte ve kabarık bir şekilde yapılır.

0

görümce topuzu normal topuz gibi sadece daha sıkı bütün saçların tam ortada yani gül denilen kısımda toplanmasıyla yapılan sac modeli sanırım kadınlar günlük hayatta baya kullanıyorlar bu tarzı.

0

gorumce topuzu çok yuksek yapilan bir topuzdur hemen hemen gelinle eş deger olur damadin kardesi oldugu için kendini belli eder her zaman her yerde olduğu gibi olmaz olasicalar hatta bununla ilgili size bir ata sözüde söyleyeyim görümce gör taşı gördüğün yerde vur taşı nasil guzel soz ama demi ben çok begeniyorum :):):):):):)

1

gelinde oldugu gibi görümcedede topuz olur. görümce topuzu gelin topuzu kadar büyük ve yuksek olur. gelinin görümcesine yapılır yani damadın kız kardeşine. simli büyük bir topuz ve abartılı makyaj yapılır.

0

aşırı yüksek yapılan topuza denılıyor galba adı üstünde görünce topuzu her yerde gubuz

0

evet, beklediğim o soru. görümce topuzu birbiriyle dik kesişen ense ve baş üstünün 90ıncı derecesinde araş-ı alaya uzanmaya çalışan abartılı bir topuz türüdür. yapımı oldukça basittir. tutarsın saçı, iki elinle toplarsın ve 90 derecede birleştirim parlak bir tokayla birleştirir ve kökünü sağlamlaştırırsın.

0

kısa öz abartılı baya kabarık bir topuz modeli adı üstünde görümce dağınık modeldir kesin

0

görümce topuzu yazısını görünce hemen aklıma cem yılmaz'ın dediği geldi, " ve gelinin kız kardeşi... abartılı bir saç stili, straptez giyilmiş et fışkırıyor böyle, eniştemler nerreye oturduu diye konuşmalar" severim cem yılmazı. görümce topuzu olarak adlandırılan şey sanırım saçların kafanın arkasına doğru uzayacak şekilde toplayacak şekilde bir araya geitirip sıkıştırmaktır ve üzerine de bolca sim veya ışıltı yaratabilecek şeyler ekelenip güzel bir hava katmaya çalışılır amma ve lakin öyle olmadğı aşikar, hangimiz bir gelinin kız kardeşini gelin dahi olsa beğenir ki? çok saçma ve abartılı bir saç stilidir ve hiç hoş değildir. tavsiye etmiyorum ve çoğu kişinin de edeceğini sanmıyorum. alakasız modeller bile daha güzel durabiliyor, görümce topuzu nedir cidden... eminim ki, türk kızlarımız daha güzel modellerle daha güzel görünümler ortaya çıkarabilirler.

0

gerçeğinin "gelinin kız kardeşi topuzu" olduğuna inandığım topuz modelidir. mutlaka uzun saçlı olan görümce arşa uzanan bir topuz tercih eder ki şanı yürüsün ve bekar erkeklerin ilgisini çekebilsin. yılbaşı ağacı gibi simlenmeyi de ekik etmez ki gelinden bile şatafatlı olsun. allahtan düğünlerde beyaz giymeme kuralı vardır ki giyilse eminim gelinlikle gelirler :d

0

hangi düğünde olursa olsun uzaydan bile tespit edilebilecek kadar sim barındıran, hep aynı model olan topuz. görümce olacak olan herkesin o saç modelini yaptırması şarttır. o topuzu taşıyan kişi baldızlara üsten üsten bakış atar, erkek kardeşini ya da abisini evlendirmeyle nirvanaya ulaşmış gibi havalara sahiptir.

0

, genelde düğünlerde gelini kıskanmaktan yola çıkılarak yapılan kocaman bi saç yığınının bi araya gelmesiyle oluşan bir topuz şeklidir bunda görümcemi suçlu kuaför mü bilinmez

0

düğünlerde damat hani gelini kuafere götürüyor ya haa işte orada damadın baldızına yapılan saç stilidir.tek maksat damadın kafasını karıştırmaktır :)

0

görünce diye evleneceğin kişinin ablasına veya kardeşi ne denir kız kardeşine deniz görümceler olmazsa olmaz olmaz vardır iki kaynana vardır hatta bazen bir kaynanaların bile yerine geçebilirler ben görünce mi hiç mi hiç sevmiyorum ama yine de saygı duymak zorundayız çünkü evleneceğim kişinin ablası görümce topuzu ise düğünlerde nişanlarda özel günlerde kuaförü yardımıyla yapılan topuz türüdür biraz büyüktür ve dağınık bir topuz durbenim görümcem de dağınık bir insandır zaten tam adına göre bir kuaför isim bulmuş görümce topuzu diye ama aslında güzel bir elbise ile kombin edildiği zaman görümce topuzu güzel durabilir

0

görümce damadın kardeşidir görümce düğünde kendini her türlü belli edecek her yerden belli olacak bir topuz yaptırarak gider bu düğüne bunu bazı kaynaklar amerikadan kültürümüze geçtiğini söylüyor bazı kaynaklar ise tam tersini görümce topuzu sazların kıvrılarak hep bir araya toplanması ile yapılır bu topuzu görümceler dışında genelde orta yaşlı insanlarda çok görürsünüz

0

görümce topuzu bol maşalı haddinden fazla kabarık 200 metre öteden tanınan saç modelidir. düğün nişan törenlerinde bolca görmek mümkündür. heleki bir arnavut düğününe denk gelirseniz her çeşit görümce topuzunu görmüş olursunuz.

0

sac modelidir ayni zamanda kuş yuvası olarak ta adlandırılır!

0

görümce topuzu genelde düğün olduğunda bildiğiniz görümcelerin yaptığı bir çeşit topuzdur. öncelikle topuz için saçlar kıvırılır daha sonra bir toka yardımıyla tutturulur. bu topuzu ülkemizde genelde abartılı ve dikkat çekme için yapıyor maalesef kızlarımız ve genelde düğünlerde denk geliriz buna . daha sonra çeşitli simer dökülür. genelde gelinin kız kardeşi yada kız kardeşi kadar yakın olan arkadaşı yapar ama kızlar size bir tavsiye kesinlikle erkekler bundan nefret eder ve hiç sevmezler .

0

iri ve büyük bir saç modelidir. kafanın tam üstüne yuvarlak ve büyük bir topuz yapılır.

0

düğünlerde gelinin kardeşini en az yüz metre öteden teşhis edicek bir topuzdur zaten düğünde gelşne yakınlık derecesi yapılan makyaj ile doğru orantılıdır ne kadar çok makyaj varsa o geline genetik olarak o derece yakınıdır

0

saçı toplayıp dik bi şekilde bağlamaya topuz deriz