0

iki oğlum var ,zamanla geçiyor kıskançlık çok fazla müdahale edilmemeli ,ne yaparsanız yapın iki tarafta diyerinin daha fazla sevildiğini düşünüyor, fazlaca bu konuyu çok fazla irdelemeyin özellıkle çocukların yanında ima bile etmeyin bazen duymayın görmeyin ne kadar çok konuşursanız kıskançlıkları artıyor.

0

büyük çocukların kardeşlerini kıskanmaması için ona da ilgi göstermek gerek sevmek gerek onunla daha çok ilgilenmeli bence

0

kardeştir bunlar elbette olacak böyle şeyler.
iki kadesede esti davranmak lazım.
mesela bir oyuncak alınıyorsa aynısından digerinede alınacak. birisinin kafasını oksuyorsanız digerinede oynı eylemi gerceklestireceksiniz. bu esitlik saglandıgında kıskanılacak bir durum kalmayacaktır.

0

kardeşler arasında kıskançlık söz konusu olduğu zaman anne ve babalar öncelikle tarafsız olmalıdırlar. uzlaşmacı ve adil davranarak bu sorunun üstesinden gelebilirler. böylece kardeşlerin birbirlerini kıskanmaları için bir sebep kalmamış olur. eşit davranmak çok önemlidir.

0

eşit davranmalıdırlar çünkü en büyük kıslançlık bu yüzden çıkar kardeşler arasında sen ona neden onu aldın bana almadın vs gibi konuşmalarla başlar ablasını kıslanan bir miniğe büyüyünce sana da alacam ama ablan senden büyük gibi anlayışlı konuşmalar yapılabilir bence ama illa önüne geçecem derseniz eşit olun ikisi içinde

0

yanlış yapana yanlısı soylenmeli. herhangi bir çocuğa daha yakın davranilmamali.